Beskyttede data i Shopify Flow

Personlig identifiserbar informasjon (PII) er informasjon som alene eller kombinert unikt kan identifisere en enkeltperson. Hvis du bruker utløsere og handlinger i Shopify Flow som er opprettet av en annen app, har denne appen tilgang til informasjon om butikken, kunder, bestillinger eller andre bedriftsopplysninger basert på variablene du velger.

Ulike typer PII i Shopify Flow

Følgende PII gjøres tilgjengelig i Shopify Flow, avhengig av hvilke utløsere og handlinger du bruker:

• Kundens personopplysninger, som inkluderer kontaktinformasjon som navn, e-postadresse, telefonnummer og adresse. Apper som håndterer bestillinger, oppfylling eller frakt trenger også tilgang til stedsinformasjon (som IP-adresse og geolokasjon) og brukeragentinformasjon (som nettleser og operativsystem).
  • Personopplysninger om eieren av Shopify-butikken, som inkluderer all kontaktinformasjon for butikkeieren, inkludert navn, e-postadresse, telefonnummer og adresser til alle lokalisasjoner.
  • Personopplysninger for personalet, som inkluderer all kontaktinformasjon, inkludert navn, e-postadresse og telefonnummer.

Identifisere PII i Shopify Flow

Når du bygger en betingelse eller en handling, er variabler som inneholder PII indikert med et skjoldikon med en hengelås ved siden av variabelens navn. Klikk på ikonet for å finne ut mer om beskyttede data i Shopify Flow.

Slik håndterer du PII i Shopify Flow

Her er noen anbefalinger du bør ta hensyn til når du bygger arbeidsflyter som bruker PII:

• Følg alltid beste praksis for håndtering av sensitive opplysninger, og sørg for at du overholder alle gjeldende regler eller forordninger.
  • Bare inkluder variabler som er strengt nødvendige når du bruker handlinger fra andre apper og tjenester.
  • Når du sender e-postmeldinger og varsler (både internt og til kunder) må du sikre at opplysningene du sender gjelder mottakeren.