Beskyttede data i Shopify Flow

Personligt identificerbare oplysninger (PII) er oplysninger, der enkeltvist eller samlet kan identificere en bestemt person. Hvis du bruger udløsere og handlinger i Shopify Flow, der er oprettet af en anden app, kan denne app få adgang til oplysninger om din butik, dine kunder, dine ordrer eller dine andre virksomhedsdata baseret på de variabler, som du vælger.

Typer af personligt identificerbare oplysninger i Shopify Flow

Følgende personligt identificerbare oplysninger er tilgængelige i Shopify Flow, afhængigt af de udløsere og handlinger du bruger:

• Kundespecifikke oplysninger, som omfatter kontaktoplysninger såsom navn, mailadresse, telefonnummer og adresse. Apps, der håndterer ordrer, ordreklargøring eller levering, skal også bruge adgang til lokationsoplysninger (såsom IP-adresse og geolokation) samt oplysninger om brugeragenter (f.eks. browser og operativsystem).
  • Shopify-butiksejerens personlige oplysninger, hvilket omfatter alle kontaktoplysninger for butiksejeren, herunder navn, mailadresse, telefonnummer og adresser på alle lokationer.
  • Medarbejdernes personlige oplysninger, hvilket omfatter alle kontaktoplysninger for medarbejderne, herunder navn, mailadresse og telefonnummer.

Sådan finder du personligt identificerbare oplysninger i Shopify Flow

Når du opretter en betingelse eller handling, vil de variabler, der indeholder personligt identificerbare oplysninger være markeret med et ikon (et skjold med en hængelås) ud for variablens navn. Klik på ikonet for at få mere at vide om beskyttede data i Shopify Flow.

Sådan håndterer du personligt identificerbare oplysninger i Shopify Flow

Her er nogle anbefalinger, du kan overveje at bruge, når du opretter workflows, der bruger personligt identificerbare oplysninger:

• Følg altid de bedste fremgangsmåder for håndtering af følsomme data, og sørg for at overholde relevante regulativer eller politikker.
  • Medtag kun strengt nødvendige variabler, når du bruger handlinger fra andre apps og tjenester.
  • Når du sender mails og meddelelser (både internt og til kunder), skal du sørge for, at de data, du sender, passer til modtageren.