Stik

Connectorer leveres af Flow, så du kan bruge funktioner, som f.eks. Føj en række til regnearket fra tredjepartstjenester, såsom Google Sheets.

Sådan opretter du tilknytning

Hvis du vil begynde at bruge connectorer, skal du først knytte Flow til den tjeneste, du vil bruge. Hvis du f.eks. vil bruge handlingen Føj en række til regnearket, skal du først knytte Flow til din Google Sheets-konto:

1. Søg efter den udløser eller handling, som du vil oprette tilknytning til, i Flow-editoren.
  2. Vælg den udløser eller handling, du vil bruge.
  3. Hvis du ikke har tilknyttet appen tidligere, vil du modtage en fejlmeddelelse om, at appen er afinstalleret. Klik på Installer.
  4. Følg instruktionerne for at knytte din konto til Flow. Du bliver bedt om at logge ind på tjenesten og give Flow adgang til din konto.
  5. Når du har tilknyttet appen, vil du se oplysninger om din connector til appen. Du kan lukke denne side.
  6. Gå tilbage til Flow-editoren. Opdater siden for at rydde fejlmeddelelsen.

Sådan fjerner du tilknytningen

Du bør muligvis fjerne tilknytningen af en app fra Flow, hvis du har brug for at ændre den bruger, som Flow bruger til at oprette tilknytning. Sådan fjerner du tilknytningen af en app fra Flow:

1. Søg efter den app, du vil fjerne tilknytningen for, i Flow-editoren.
  2. Vælg den app (og ikke den udløser eller handling), som du vil fjerne tilknytningen for.
  3. Klik på knappen ....
  4. Klik på Fjern tilknytning.

I dette afsnit