Føj en række til regnearket

Handlingen Føj en række til regnearket tilføjer en enkelt række med data i et Google Sheets-regneark.

Tilknytning

Hvis du vil begynde at bruge Sheets-handlinger, skal du først knytte Flow til din Google Sheets-konto.

Felter

Handlingen Føj en række til regnearket indeholder følgende felter.

Felter, der er brugt i handlingen Føj en række til regnearket.
Felt Beskrivelse
Webadresse til regneark Påkrævet. Indtast regnearkets webadresse, som vises i browseren.
Fanenavn Påkrævet. Indtast et eksisterende fanenavn i regnearket.
Rækkeindhold (kommasepareret) Påkrævet. Angiv en kommasepareret liste med felter. Hvert komma angiver en ny kolonne.

Triggere

Handlingen Føj en række til regnearket kan bruges med en hvilken som helst udløser.

Eksempel

Eksempel på et workflow, der annullerer en ordre, når dens risikoniveau er “højt”

I dette eksempel på et workflow, annulleres en ordre, når dens risikoniveau er “højt”.

API-reference

Flow kalder Google Sheets API'en for at tilføje en række i et regneark. Få mere at vide ved at gennemgå Google Sheets API'en.

Ofte stillede spørgsmål

Dataene fra Flow spænder over flere kolonner. Hvorfor sker dette?

Kolonner i Sheets er adskilt af kommaer. Hvis dataene fra Flow muligvis indeholder et komma, deles dataene i flere kolonner. Undgå dette ved at bruge et Liquid-filter til at fjerne kommaer. Du kan f.eks. bruge {{ order.note | replace:",", " " }} til at erstatte kommaerne med et mellemrum.

Dataene fra Flow starter i den forkerte kolonne.

Hvis din virksomhed har tomme værdier i de første par kolonner i den sidste række, indsætter Sheets den næste kolonne fra og med den første kolonne med indhold (dokumenter). Du kan kun rette op på denne fejl ved at rette dit regneark og undgå at indtaste tomme værdier i regnearket.

Jeg vil tilføje en række for hver varelinje i en ordre.

Du kan gentage Flows handling For hver for hver varelinje og kalde handlingen Føj en række til regnearket for hver af varelinjerne.

Jeg får en fejl 403, når jeg forsøger at føje en række til et regneark. Hvad betyder det?

Det betyder almindeligvis, at regnearket ikke er tilgængeligt for den bruger, der knyttede Google Sheets til Flow.

Jeg får en fejl 429 eller 500, når jeg prøver at føje en række til et regneark. Hvad betyder det?

Det betyder almindeligvis, at regnearket har problemer med at tilføje nye rækker. Dette kan ske, når Google API'en modtager for mange anmodninger, eller når regnearket har for mange felter eller rækker.