Metafelter i Flow

Det kan være en god ide at hente eller indstille metafelt- og metaobjektdata i din butik, når du opbygger et workflow.

Hent metafeltdata

Metafeltdata er anderledes end andre butiksdata, fordi hvert felt er tilpasset din butik, og det kan være en anden type end andre data i din butik. Derfor skal Flow udføre et ekstra stykke arbejde for at give dig en nem måde at få adgang til disse data på, hvilket resulterer i en anden oplevelse for dig i forhold til bare at vælge et felt i miljøet såsom product.title.

Processen er omtrent den samme, hvis du vil have adgang til metafeltdata i en hvilken som helst ressource:

1. Klik på Tilføj en variabel i en handling, eller Tilføj kriterier i en betingelse.
  2. Gå til den ressource, hvor metafeltet er gemt (f.eks. produkt, kunde, ordre).
  3. Vælg metafield på listen over felter. (Bemærk: Vælg ikke metafields, da dette indeholder en liste over alle metafelter).
  4. I pop op-vinduet vælger du metafeltet ved hjælp af navneområdet og nøglen, noterer det angivne aliasnavn og klikker på Tilføj.
  5. Når aliasset er tilføjet, vil miljøpanelet blive genindlæst og vælge det nye metafeltalias. I dette nye felt vælger du den variabel, du vil bruge. I nogle tilfælde vil dette blot være value. Når du har føjet et metafelt til et workflow, behøver du ikke længere at tilføje det igen. Du kan bare henvise til det i de efterfølgende trin.

Opdater metafeltværdier

Flow leverer handlinger til opdatering af metafeltværdier:

Opret metafeltdefinitioner

Flow indeholder også en måde at oprette metafeltdefinitioner i din butik på. Dette er nyttigt, hvis du vil føje metafelter til ressourcer, der ikke allerede har dem.