Metafelter i Flow

Når du bygger en arbeidsflyt, ønsker du kanskje å hente eller angi metafelt- og metaobjektdata i butikken.

Hent metafeltdata

Metafeltdata skiller seg fra andre butikkdata fordi hvert felt er egendefinert i butikken din, og det kan være en annen type enn andre data i butikken. Derfor må Flow gjøre tilleggsarbeid for å gi deg en enkel måte å få tilgang til disse dataene på, noe som fører til en annen opplevelse enn å bare velge et felt som product.title i miljøet.

For å få tilgang til metafeltdata i en hvilken som helst ressurs, er prosessen omtrent den samme:

1. Klikk på Legg til en variabel i en handling, eller Legg til kriterier i en betingelse.
  2. Gå til ressursen der metafeltet er lagret (som for eksempel produkt, kunde, bestilling).
  3. Velg metafield fra feltlisten. (merk: ikke velg metafields, da dette gir en liste over alle metafelter).
  4. Velg metafeltet ved hjelp av navnefelt og nøkkel i popup-vinduet, noter deg aliasnavnet som oppgis, og klikk på Legg til.
  5. Når aliaset er lagt til lastes miljøpanelet inn på nytt, og det nye metafeltaliaset er valgt. Velg variabelen du ønsker å bruke fra dette nye feltet. I noen tilfeller er dette bare value. Etter å ha lagt til et metafelt i en arbeidsflyt, trenger du ikke lenger å legge det til igjen. Du kan bare henvise til det i påfølgende trinn.

Oppdater metafeltverdier

Flow inneholder handlinger for oppdatering av metafeltverdier:

Opprett metafeltdefinisjoner

Flow har også en funksjon for å opprette metafeltdefinisjoner i butikken. Dette er nyttig hvis du ønsker å legge til metafelter for ressurser som ikke allerede har dem.