Mukautettujen kumppanilinkkien määrittäminen mukautetuille myyntipaikoille Collabs-sovelluksessa

Collabs-sovelluksen avulla voit käyttää mukautettuja kumppanilinkkejä, esimerkkinä mystore.com/sammy, jotka käyttävät alennuskoodeja automaattisesti kassalla. Jos käytät mukautettua myyntipaikkaa, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset, jotta voit käyttää mukautettuja kumppanilinkkejä:

• lähetät sivunäkymän tapahtumat Shopifylle.
  • käsittelet URL-osoitteen uudelleenohjauksia.
  • hallinnoit /discount-reittiä tehokkaasti automaattista alennuskoodin käyttämistä varten.

Jos myyntipaikkasi ei täytä näitä vaatimuksia, noudata tällä sivulla kuvattuja ohjeita.

Sivunäkymän tapahtumien lähettäminen

Collabs-sovellus käyttää samoja seurantatietoja kuin Shopify Admin, joten mukautetun myyntipaikkasi on lähetettävä Shopify-analytiikka. Jos haluat lähettää analytiikan Shopifylle, katso Hydrogenin dokumentaatiota.

Vahvista, että Shopifylle lähetetään analytiikka

Kun olet lähettänyt analytiikan Shopifylle, voit vahvistaa sen toiminnan tarkistamalla tilauksen konversioyhteenvedon.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Tilaukset.

2. Napsauta mitä tahansa tilausta.

3. Napsauta Konversioyhteenveto-osiossa Näytä konversiotiedot.

4. Varmista, että asiakkaan matka alkoi mukautetusta myyntipaikastasi.

URL-osoitteiden uudelleenohjausten käsittely

Collabs-sovellus käyttää verkkokaupan URL-osoitteen uudelleenohjauksia mukautettujen linkkien luomiseen.Löydät URL-osoitteen uudelleenohjausten luettelon Shopify Administa siirtymällä kohtaan Verkkokauppa > Navigointi > Näytä URL-osoitteen uudelleenohjaukset.

Sinun on käytettävä Hydrogenin valmiiksi asennettua storefrontRedirect utility -ominaisuutta, jotta URL-osoitteen uudelleenohjaukset käsitellään oikein.

Vahvista, että URL-osoitteen uudelleenohjaukset toimivat

Voit vahvistaa, että mukautettu myyntipaikkasi käsittelee URL-osoitteen uudelleenohjaukset, avaamalla minkä tahansa URL-osoitteen uudelleenohjauksen polun mukautetussa myyntipaikassasi ja varmistamalla sitten, että URL-osoite uudelleenohjaa oikeaan sijaintiin.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Verkkokauppa > Navigointi.
  2. Napsauta Näytä URL-osoitteen uudelleenohjaukset.
  3. Avaa mikä tahansa URL-osoitteen uudelleenohjauspolku mukautetussa myyntipaikassasi.
  4. Varmista, että URL-osoite uudelleenohjaa oikeaan sijaintiin.

/discount-reitityksen käsittely

Collabs-sovellus käyttää /discount-reittiä automaattisesti asiakkaiden alennuskoodien käyttämiseksi.

Voit käyttää tätä alennusreitin toteutuksen esimerkkiä Hydrogen-mallista /discount-reitin määrittelyä ja käsittelyä varten.

Vahvista, että /discount-reittiä käsitellään oikein

1. Siirry sivulle mystore.com/discount/test-discount?redirect=/&dt_id=0.
  2. Vahvista, että sinut uudelleenohjataan sivulle mystore.com/?dt_id=0.
  3. Aloita kassavaihe ja vahvista, että kassalla käytetään test-discount-alennuskoodia.

Muuta kumppanilinkkien verkkotunnusta

Kun täytät mukautetun myyntipaikan mukautettujen kumppanilinkkien määritystä koskevat vaatimukset, voit muuttaa kumppanilinkkien verkkotunnusta.

Kun päivität verkkotunnuksen, kaikki olemassa olevat kumppanilinkit päivitetään ja kaikki uudet kumppanilinkit luodaan uutta verkkotunnusta käyttäen.

Vaiheet:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Shopify Collabs.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Siirry kohtaan Asetukset > Kumppanit.

5. Lisää mukautetun myyntipaikkasi verkkotunnus Myyntipaikan verkkotunnus -osiossa.

6. Valitse Linkin mukauttaminen -osiossa Mukautetut linkit.

7. Klikkaa Tallenna.