Pagina webshop

Op de webshoppagina krijgen makers en merkfans de kans je programma te ontdekken en zich rechtstreeks in je webshop aan te melden. Deze pagina wordt aan je bestaande thema toegevoegd. Je kunt de opmaak aanpassen en extra elementen toevoegen met de themabewerker.

De onlinewinkelpagina activeren

Activeer eerst je webshoppagina voordat makers zich kunnen aanmelden voor samenwerking met jouw merk:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.
  2. Klik op Collabs.
  3. Klik op App openen.
    1. Klik in de sectie Verbinden met makers op Pagina aanmaken. 2. Klik in de sectie Webshop op Pagina aanmaken.

De URL van de onlinewinkelpagina bewerken

Je kunt de URL voor je webshoppagina wijzigen in de sectie Webshoppagina :

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.
  2. Klik op Collabs.
  3. Klik op App openen.
    1. Klik in de sectie Waar makers je kunnen vinden op het tandwielpictogram voor de Webshoppagina. 2. Klik in de sectie Webshoppagina op het pictogram ... 3. Klik op URL wijzigen. 4. Voer in het veld Pagina-URL de URL in die je voor je pagina wil gebruiken. 5. Klik op Updaten.

De onlinewinkelpagina aanpassen

Nadat je de onlinewinkelpagina hebt geactiveerd, kun je deze aanpassen vanuit de themabewerker.

Afbeeldingen, beschrijvingen en partnerschapsmogelijkheden worden vooraf ingevuld vanuit je merkprofiel.

Lees meer over het gebruik van de Themabewerker.

Je onlinewinkelpagina delen

Nadat je klaar bent met het aanpassen van je onlinewinkelpagina, kun je deze delen met je doelgroep:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.
  2. Klik op Collabs.
  3. Klik op App openen.
    1. Klik in de sectie Waar makers je kunnen vinden op het tandwielpictogram voor Webshoppagina. 2. Klik op Link kopiëren voor de Webshoppagina. 3. Optioneel: Plaats en deel deze link zodat klanten en makers die kunnen openen. Je kunt bijvoorbeeld een link toevoegen naar de landingspagina van Linkpop of naar je sociale media-accounts. 4. Optioneel: Voeg deze pagina toe als navigatie-item of als onderdeel van de voettekst van je winkel via de themabewerker.

De onlinewinkelpagina deactiveren

Je kunt je webshoppagina in de instellingen van je Collabs-webshoppagina verwijderen:

1. Klik in het Shopify-beheercentrum op Instellingen > Apps en verkoopkanalen.
  2. Klik op Collabs.
  3. Klik op App openen.
    1. Klik in de sectie Waar makers je kunnen vinden op het tandwielpictogram voor Webshoppagina. 2. Klik in de sectie Webshoppagina op het pictogram .... 3. Klik op Deactiveren. 4. Klik op Deactiveren.