Webbutikssida

Tack vare webbshopssidan kan skapare och de som tycker om varumärket upptäcka ditt program och ansöka direkt från webbshoppen. Den här sidan läggs till i ditt befintliga tema. Du kan anpassa dess utseende och lägga till ytterligare element genom att använda temaredigeraren.

Aktivera webbshopssidan

Du måste aktivera din webbshopssida innan skapare kan ansöka om att arbeta med ditt varumärke:

1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.
  2. Klicka på Collabs.
  3. Klicka på Öppna app.
    1. Gå till avsnittet Nå ut till skapare och klicka på Skapa sida. 2. Gå till avsnittet Webbshopssida och klicka på Skapa sida.

Redigera webbshopssidans URL

Du kan ändra webbadressen för din webbshopssida i avsnittet Webbshopssida:

1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.
  2. Klicka på Collabs.
  3. Klicka på Öppna app.
    1. Gå till avsnittet Var skapare hittar dig och klicka på kugghjulsikonen för Webbshopssida. 2. I avsnittet Webbshopssida klickar du på ikonen . 3. Klicka på Ändra URL. 4. I fältet Sid-URL anger du den webbadress som du vill använda för din sida. 5. Klicka på Uppdatera.

Anpassa webbshopssidan

När du har aktiverat din webbshopssida kan du anpassa den inifrån temaredigeraren.

Bilder, beskrivningar och partnerskapsmöjligheter är förifyllda från varumärkesprofilen.

Läs mer om hur du använder temaredigeraren.

Dela din webbshopssida

När du har avslutat anpassningen av din webbshopssida kan du dela den med din målgrupp:

1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.
  2. Klicka på Collabs.
  3. Klicka på Öppna app.
    1. Gå till avsnittet Var skapare hittar dig och klicka på kugghjulsikonen för Webbshopssida. 2. Klicka på Kopiera länk för Webbshopssida. 3. Valfritt: Posta och dela den här länken så att kunder och skapare har tillgång till den. Du kan till exempel lägga till en länk till din Linkpop-landningssida eller till dina konton på sociala medier. 4. Valfritt: Lägg till den här sidan som ett navigeringsobjekt eller som en del av din butiks sidfot via temaredigeraren.

Inaktivera webbshopssidan

Du kan ta bort din webbshopssida i inställningarna för webbshopssidor i Collabs:

1. Klicka på Inställningar > Appar och försäljningskanaler från din Shopify-admin.
  2. Klicka på Collabs.
  3. Klicka på Öppna app.
    1. Gå till avsnittet Var skapare hittar dig och klicka på kugghjulsikonen för Webbshopssida. 2. I avsnittet Webbshopssida klickar du på ikonen . 3. Klicka på Inaktivera. 4. Klicka på Inaktivera.