Linkpop-asetusten hallinta

Linkpopin avulla voit luoda kohdesivun, jolla voit yhdistää asiakkaasi Shopify-tiliisi, sosiaalisen median tileihisi ja muuhun verkkomediaan. Voit luoda Linkpop-kohdesivulle ostoa tarjoavia linkkejä, jotta asiakkaat voivat ostaa tuotteitasi suoraan kohdesivultasi.

Tärkeitä näkökohtia

• Voit luoda vain yhden sähköpostiosoitteeseen liitetyn Linkpop-kohdesivun.
  • Kun luot Linkpop-kohdesivun, varmista, että se täsmää Shopify-tilin omistajan sähköpostiosoitteen kanssa.
  • Linkpop-kohdesivusi URL-osoitetta ei voida muokata sen jälkeen, kun se on luotu.
  • Linkpop-kohdesivusi URL-osoite on pysyvä URL-osoite. Jos poistat Linkpop-kohdesivun, et voi luoda toista sivua samaa URL-osoitetta käyttämällä.

Luo Linkpop-kohdesivu

Voit luoda Linkpopin kohdesivun osoitteessa Linkpop.com. Linkpop-kohdesivuasi voidaan käyttää sosiaalisen median bio-osiossa, ja sitä voidaan muokata milloin tahansa Linkpop admin -sivulta.

Toimi näin:

1. Klikkaa Linkpop-sivulla Luo sivu.

2. Jos sinulla on Shopify-tili, klikkaa Kirjaudu sisään Shopifylla ja viimeistele sisäänkirjautuminen.

3. Luo kohdesivu klikkaamalla Luo sivu.

4. Kirjoita Sivun tiedot -osioon profiilin URL-osoite, profiilisi nimi ja profiilin kuvaus. Käytä esimerkiksi your-store-name profiilin URL-osoitteena ja Your Store Name profiilin nimenä. Profiilisi URL-osoite on linkki, jonka jaat asiakkaillesi, jotta he pääsevät Linkpop-kohdesivullesi.

5. Klikkaa Mukauta sivua -osiossa Lataa kuva ladataksesi yrityksesi kuvan. Kuvaasi käytetään Linkpop-kohdesivun profiilikuvana.

6. Valinnainen: Valitse fontti ja muuta Linkpop-kohdesivusi taustaväriä.

7. Klikkaa Seuraava.

8. Syötä Lisää linkit -sivulla tekstikenttien avulla sosiaalisen median käyttönimet ja muut linkit, jotka haluat lisätä Linkpop-kohdesivulle.

9. Klikkaa Julkaise.

Liitä Linkpop-tilisi Shopify-tiliisi

Jos haluat luoda ostoa tarjoavia linkkejä Linkpop-kohdesivulle, sinun on ensin lisättävä Linkpop Shopify adminiin myyntikanavaksi.

Toimi näin:

1. Klikkaa Linkpop admin -sivulla Lisää ostoa tarjoava linkki.

2. Klikkaa Ostoa tarjoavat linkit -ikkunassa Vie minut kauppaani.

3. Kirjoita Kirjaudu sisään Shopify-kauppaasi -ikkunaan .myshopify.com URL-osoitteesi ja klikkaa Kirjaudu sisään. Shopify admin latautuu.

4. Klikkaa Olet lisäämässä Linkpopin -sivulla Lisää myyntikanava.

5. Viimeistele asennus klikkaamalla Siirry Linkpopiin.

Luo ostoa tarjoavia linkkejä

Kun Linkpop-tilisi on yhdistetty Shopify-tiliisi, voit luoda ostoa tarjoavia linkkejä Linkpop-kohdesivullesi.

Toimi näin:

1. Klikkaa Linkpop admin -sivulla Lisää ostoa tarjoava linkki.

2. Klikkaa Ostoa tarjoava linkki -osiossa Selaa tuotteita.

3. Valitse tuote Valitse tuote -ikkunassa ja klikkaa Valitse.

Muokkaa Linkpop-kohdesivua

Voit muokata kaikkia Linkpop-sivun tietoja Linkpop admin -sivulta. Voit lisätä ja poistaa linkkejä, päivittää sosiaalisen median linkkejä ja muuttaa sivun ulkoasua.

Linkpop-tilisi irrottaminen Shopifysta

Voit katkaista Shopify-tilisi yhteyden Linkpop-tiliin Shopify-ylläpitäjässä.

Toimi näin:

1. klikkaa Shopify-ylläpitäjässä Myyntikanavat-otsikon vieressä olevaa +-painiketta.

2. Klikkaa Linkpop-osiossa Poista.

3. Valitse Haluatko poistaa Linkpopin? -ikkunassa Ymmärrän tämän myyntikanavan asennuksen poistamiseen liittyvät riskit.

4. Valinnainen: Syötä Linkpop-tilisi irrottamisen syy.

5. Klikkaa Poista Linkpop.

Poista Linkpop-kohdesivu

Jos haluat poistaa Linkpop-kohdesivun, voit poistaa sen Linkpop admin -sivulta.

Toimi näin:

1. Siirry Linkpop admin -sivulle.

2. Klikkaa Poista sivu.

3. Vahvista, että haluat poistaa sivun ja klikkaa Poista sivu.

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?