Sådan administrerer du dine Linkpop-indstillinger

Linkpop giver dig mulighed for at oprette en landingsside, du kan bruge til at forbinde dine kunder med din Shopify-konto, dine konti på sociale medier og dine andre onlinemedier. Du kan oprette links med købsmulighed til din Linkpop-landingsside, så kunderne kan købe dine produkter direkte på landingssiden.

Vigtige overvejelser

• Du kan oprette Linkpop-landingssider, der er knyttet til samme mailadresse.
  • Når du opretter din Linkpop-landingsside, skal du sørge for, at den matcher din mailadresse (Shopify-kontoejer).
  • Du kan ikke redigere webadressen for din Linkpop-landingsside, når den er blevet oprettet.
  • Webadressen for din Linkpop-landingsside er en permanent webadresse. Hvis du sletter din Linkpop-landingsside, kan du ikke genskabe andre sider ved hjælp af den samme webadresse.

Opret din Linkpop-landingsside

Du kan oprette din Linkpop-landingsside på Linkpop.com. Din Linkpop-landingsside kan bruges i informationsafsnittet på dine sociale medier, og du kan redigere den når som helst fra Linkpop-administratorsiden.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Opret din side på siden Linkpop.
  2. Hvis du har en Shopify-konto, skal du klikke på Log ind med Shopify og derefter fuldføre loginprocessen.
  3. Klik på opret side for at oprette landingssiden.
  4. Angiv profilens webadresse, dit profilnavn og din profilbeskrivelse i afsnittet Sideoplysninger. Du kan f.eks. bruge your-store-name som profilens webadresse og Your Store Name som profilnavnet. Profilens webadresse er det link, du deler med dine kunder, som giver dem adgang til din Linkpop-landingsside.
  5. Klik på Upload billede i afsnittet Tilpas side for at uploade et billede for din virksomhed. Dit billede bruges som profilbilledet på din Linkpop-landingsside.
  6. Valgfrit: Vælg en skrifttype, og rediger baggrundsfarven på din Linkpop-landingsside.
  7. Klik på Næste.
  8. Brug tekstfelterne på siden Tilføj dine links til at angive dine handles på sociale medier og andre links, du vil føje til din Linkpop-landingsside.
  9. Klik på Udgiv.

Knyt din Linkpop-konto til din Shopify-konto

Hvis du vil oprette Shoppable-links på din Linkpop-landingsside, skal du først føje Linkpop til din Shopify-administrator som en salgskanal.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Tilføj Shoppable-linkLinkpop-administratorsiden.
  2. Klik på Før mig til min butik i vinduet Shoppable-links.
  3. Angiv dit .myshopify.com-domænenavn i vinduet Log ind på din Shopify-butik, og klik på Log ind. Din Shopify-administrator indlæses.
  4. Klik på Tilføj salgskanal på siden Du er ved at tilføje Linkpop.
  5. Klik på Gå til Linkpop for at fuldføre opsætningen.

Når din Linkpop-konto er blevet knyttet til din Shopify-konto, kan du oprette Shoppable-links til din Linkpop-landingsside.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Tilføj Shoppable-link på Linkpop-administratorsiden.
  2. Klik på Gennemse produkter i afsnittet Shoppable-link.
  3. Vælg produktet i vinduet Vælg produkt, og klik på Vælg.

Rediger din Linkpop-landingsside

Du kan redigere alle oplysningerne på din Linkpop-side fra Linkpop-administratorsiden. Du kan tilføje og fjerne links, opdatere links til sociale medier og ændre sidens udseende.

Kobl Linkpop-konto fra Shopify

Du kan koble din Shopify-konto fra din Linkpop-konto i Shopify-administrator.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Fjern ud for Linkpop.
  3. Vælg Jeg forstår risiciene ved at afinstallere denne salgskanal i vinduet Vil du fjerne Linkpop?.
  4. Valgfrit: Angiv årsagen til, at du frakobler din Linkpop-konto.
  5. Klik på Fjern Linkpop.

Slet Linkpop-landingsside

Hvis du vil slette din Linkpop-landingsside, kan du gøre dette fra Linkpop-administratorsiden.

Fremgangsmåde:

1. Gå til din Linkpop-administratorside.
  2. Klik på Slet side.
  3. Bekræft, at du vil slette siden, og klik på Slet side.