Linkpop-indkøbspose

Hvis du har mere end ét link med købsmulighed på din Linkpop-landingsside, kan dine kunder lægge flere produkter flere produkter i indkøbsposen og købe dem på samme tid.

Betalingsoplevelse for kunder, der bruger Linkpop-indkøbsposen

Sådan lægger kunder varer i indkøbsposen

Hvis en kunde vil bruge indkøbsposen på din Linkpop-landingsside, skal vedkommende fuldføre følgende trin:

1. Kunden trykker på dit link med købsmulighed.
  2. Kunden trykker på Læg i indkøbspose.
  3. Valgfrit: Kunden kan lukke indkøbsposen og vende tilbage til din Linkpop-landingsside for at lægge et andet produkt i sin indkøbspose.
  4. Kunden trykker på Fortsæt til betaling på siden med indkøbsposen.
  5. Kunden fuldfører betalingsprocessen.

Sådan fjerner kunder varer fra indkøbsposen

Hvis en kunde vil fjerne varer fra indkøbsposen, skal vedkommende fuldføre følgende trin:

1. Kunden trykker på indkøbsposen fra din Linkpop-landingsside.
  2. Kunden trykker på Fjern ud for det produkt, vedkommende vil fjerne, på siden med indkøbsposen.