Google & YouTube

Google & YouTube-kanalen synkroniserer automatisk alle dine produkter og relevante oplysninger om din Shopify-butik med Google Merchant Center. Du kan derefter opdatere dine Google-produktsider direkte fra din Shopify-administrator. For kvalificerede butikker, der sælger i USA, kan produkter, der er synkroniseret med Google Merchant Center ved hjælp af Shopifys Google & YouTube-kanal, blive vist gratis i relevante søgeopslag på Google Shopping-fanen.

Få mere at vide om kravene til Google & YouTube-kanalen. Hvis du allerede bruger Google Merchant Center til at administrere et produktfeed eller oprette Google Ads, kan du gennemgå nogle overvejelser, før du synkroniserer en eksisterende Google Merchant Center-konto.

Få mere at vide om Google Analytics og annoncer under følgende ressourcer: