Administrere Linkpop-innstillinger

Linkpop lar deg opprette en landingsside som du kan bruke for å koble kundene til Shopify-kontoen din, sosiale mediekontoer og andre medier på nett. Du kan opprette kjøpbare koblinger til Linkpop-målsiden, slik at kundene kan kjøpe produktene dine direkte fra målsiden.

Viktige hensyn

• Du kan opprette flere Linkpop-målsider knyttet til en e-postadresse.
  • Når du oppretter målsiden for Linkpop må du sørge for at den samsvarer med e-postadressen til Shopify-kontoeieren.
  • URL-adressen til Linkpop-målsiden din kan ikke redigeres etter at den er opprettet.
  • URL-adressen til Linkpop-målsiden din er en permanent URL-adresse. Hvis du sletter Linkpop-målsiden, kan du ikke opprette en annen side på nytt med den samme nettadressen.

Opprett Linkpop-målsiden

Du kan opprette Linkpop-målsiden på Linkpop.com. Linkpop-målsiden kan brukes i bio-avsnittet i sosiale medier, og kan når som helst redigeres fra Linkpop-administratorsiden.

Steg:

1. Klikk på Opprett siden sin fra Linkpop-siden.
  2. Hvis du har en Shopify-konto, klikker du på Logg på med Shopify og gjennomfører påloggingsprosessen.
  3. Klikk på Opprett side for å opprette målsiden.
  4. I seksjonen Sideinformasjon angir du en profil-URL-adresse, profilnavn og profilbeskrivelse. Du kan for eksempel bruke your-store-name som profil-URL-adresse, og Your Store Name som profilnavn. Profil-URL-adressen er koblingen du deler med kundene slik at de får tilgang til Linkpop-målsiden.
  5. I seksjonen Tilpass side klikker du Last opp bilde for å laste opp et bilde for bedriften. Bildet brukes som profilbilde på Linkpop-målsiden.
  6. Valgfritt: Velg en skrifttype og endre bakgrunnsfarge på Linkpop-målsiden.
  7. Klikk på Neste.
  8. På siden Legg til koblinger bruker du tekstfeltene for å angi brukernavn i sosiale medier, samt andre koblinger du vil legge til på Linkpop-målsiden.
  9. Klikk på Publiser.

Koble Linkpop-kontoen til Shopify-kontoen din

Hvis du vil opprette kjøpbare koblinger på Linkpop-målsiden, må du først legge til Linkpop som en salgskanal i Shopify-administrator.

Steg:

1. Fra Linkpop-administratorsiden klikker du på Legg til kjøpbar kobling.
  2. I vinduet Kjøpbare koblinger klikker du på Ta meg til butikken.
  3. Angi .myshopify.com-domenenavnet i vinduet Logg på Shopify-butikken, og klikk Logg på. Shopify-administrator lastes inn.
  4. På siden Du er i ferd med å legge til Linkpop klikker du på Legg til salgskanal.
  5. Klikk Gå til Linkpop for å fullføre konfigurasjonen.

Når Linkpop-kontoen er koblet til Shopify-kontoen, kan du opprette kjøpbare koblinger til Linkpop-målsiden.

Steg:

1. Fra Linkpop-administratorsiden klikker du på Legg til kjøpbar kobling.
  2. I seksjonen Kjøpbar kobling klikker du Bla gjennom produkter.
  3. I vinduet Velg produkt velger du produktet, og klikker Velg.

Rediger Linkpop-målsiden

Du kan redigere alle opplysningene på Linkpop-siden fra Linkpop-administratorsiden. Du kan legge til og fjerne koblinger, oppdatere koblinger i sosiale medier og endre utseendet på siden.

Koble fra Linkpop-kontoen fra Shopify

Du kan koble Shopify-kontoen fra Linkpop-kontoen i Shopify-administrator.

Steg:

1. Klikk Innstillinger > Apper og salgskanaler fra Shopify-administrator.
  2. Klikk Fjern ved siden av Linkpop.
  3. I vinduet Fjern Linkpop? velger du Jeg forstår risikoen ved å avinstallere denne salgskanalen.
  4. Valgfritt: Angi årsaken til frakoblingen av Linkpop-kontoen.
  5. Klikk på Fjern Linkpop.

Slett Linkpop-målsiden

Hvis du vil slette Linkpop-målsiden, kan du slette den fra Linkpop-administratorsiden.

Steg:

1. Gå til Linkpop-administratorsiden.
  2. Klikk Slett side.
  3. Bekreft at du vil slette siden, og klikk Slett side.