Linkpop

Linkpop on ilmainen työkalu, jonka avulla voit luoda ostoa tarjoavan kohdesivun, joka on käytettävissä sosiaalisen median sovellusten kautta. Asiakkaasi voivat käyttää Linkpopin avulla muita profiilejasi sosiaalisessa mediassa, käyttää linkkejä, jotka haluat jakaa, ja ostaa tuotteita käyttämällä ostoa tarjoavia linkkejä.

Linkpop-sovelluksen avulla voit luoda kohdesivun, joka näyttää linkit muille sosiaalisen median sivuille, verkkokauppaan, verkkopohjaisiin dokumentteihin ja medialinkkeihin, jotka sisältävät videoita tai musikkisoittolistoja.

Myy Linkpopissa

Linkpop-myyntikanavan avulla voit myydä tuotteitasi. Linkpopin avulla voit luoda ostoa tarjoavia linkkejä, joita asiakkaat voivat käyttää tuotteittesi ostamiseen poistumatta luomaltasi kohdesivulta.

Jos haluat myydä Linkpopissa, sinun täytyy yhdistää Linkpop Shopify adminiin. Kun myyntikanava on yhdistetty Shopify adminiin, voit luoda ostoa tarjoavia linkkejä, jotka sisällytetään Linkpop-kohdesivullesi.

Lue lisää ostoa tarjoavista linkeistä kohdassa Luo ostoa tarjoavia linkkejä.

Tässä osiossa

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?