Opprette Launchpad-hendelser

Opprett en begivenhet for å planlegge salg, produktslipp og lagerpåfylling.

Før du setter i gang

Før du oppretter en hendelse, må du sørge for at du er kjent med Launchpads retningslinjer og begrensninger.

Opprett en begivenhet

Åpne Launchpad-appen fra Shopify-administratoren ved å klikke på apper og deretter klikke på Launchpad.

Steg:

1. Fra Shopify-administrator går du til Apper > Launchpad.
  2. Klikk på Opprett hendelse.
  3. I Tittel-seksjonen angir du en tittel for hendelsen.
  4. I Startdato-seksjonen angir du en startdato og et klokkeslett. Hvis du ikke angir en startdato og et klokkeslett når du lagrer hendelsen, lagres hendelsen som et utkast.
  5. Valgfritt. Velg ett eller flere av følgende alternativer:
    Hendelsealternativer
    Alternativ Handling
    Lanser nye produkter under arrangementet Velg Publiser produkter på tvers av salgskanalene og klikk på Administrer.
    Legg til lagerbeholdning til nåværende eller tidligere utilgjengelige produkter i løpet av arrangementet Velg Publiser produkter på tvers av salgskanalene og klikk på Legg til produkter.
    Tilby noen av produktene eller samlingene dine til rabatterte priser eller salgspriser Velg Bruk rabatter på produktene og samlingene og klikk på Legg til produkter eller Legg til samlinger.
    Legg til rabatter på mange produkter eller samlinger samtidig Velg Legg til rabatter på produkter og samlinger og klikk deretter Masserabatter.
    Planlegg at arrangementet skal avsluttes automatisk på en bestemt dato og klokkeslett Velg Angi sluttdato og følg instruksjonene. Hvis ikke du angir en sluttdato, må du avslutte arrangementet manuelt ved å klikke på Avslutt hendelse fra instrumentbord-siden. Enhver hendelse, selv om den har en sluttdato som er planlagt, kan stoppes på denne måten.
    Bruk et annet tema Velg Aktiver temaveksling og følg instruksjonene.
    Kjør spesifikke Shopify-skript Velg Aktiver varelinjeskript eller Aktiver leveringsskript og følg instruksjonene.
    Lås butikken før arrangementet Velg Aktiver passordside og følg instruksjonene.
  6. Klikk på Lagre.

Hvis du har angitt en startdato og et klokkeslett, har du planlagt at arrangementet skal kjøre på dette tidspunktet. Hvis ikke lagres arrangementet som et utkast.

Du kan få tilgang til instrumentbordet under en hendelse uten å publisere produkter eller oppdatere lagerbeholdningen.

Relaterte koblinger