Launchpad-tapahtumien luominen

Luo tapahtuma, jolla voit ajastaa alennusmyyntejä, tuotejulkistuksia ja varastojen täydennyksiä.

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin luot tapahtuman, varmista, että olet perehtynyt Launchpadin ohjeisiin ja rajoituksiin.

Tapahtuman luominen

Avaa Launchpad-sovellus Shopify Administa klikkaamalla Sovellukset ja sitten Launchpad.

Tee näin:

1. Valitse Shopify Adminissa Asetukset > Sovellukset ja myyntikanavat.

2. Klikkaa Sovellukset ja myyntikanavat -sivulla Launchpad.

3. Klikkaa Avaa sovellus.

4. Klikkaa Luo tapahtuma.

5. Kirjoita Nimi-kohtaan tapahtuman nimi.

6. Kirjoita aloituspäivä ja -aika Aloituspäivä-kohtaan. Jos et määritä aloituspäivää ja -aikaa, kun tallennat tapahtuman, tapahtuma tallennetaan luonnoksena.

7. Valitse yksi tai useampi seuraavista vaihtoehdoista:

• Jos haluat julkaista uusia tuotteita, valitse Julkaise tuotteita myyntikanavissasi ja klikkaa sitten Hallinnoi. Tämä vaihtoehto tuo tuotteen saataville myyntikanavassa. Launchpad ei muuta tuotteen tilaa eikä se voi voi julkistaa tuotteita, jos tuotteiden tila on Luonnos tai Arkistoitu.
    • Jos haluat lisätä varastoa nykyisiin tuotteisiin tai aiemmin ei-käytettävissä oleviin tuotteisiin, valitse Julkaise tuotteet kaikissa myyntikanavissasi ja klikkaa sitten Lisää tuotteita.
    • Jos haluat tarjota tuotteita tai kokoelmia alennettuun hintaan tai alennushinnalla , valitse Pyydä alennuksia tuotteisiin ja kokoelmiin ja klikkaa sitten Lisää tuotteita tai Lisää kokoelmia.
    • Jos haluat soveltaa alennuksia tuotteisiin tai kokoelmiin joukkotoimintona, valitse Sovella alennuksia tuotteisiin ja kokoelmiin ja klikkaa sitten Joukkoalennukset.
    • Jos haluat ajoittaa tapahtuman päättymään automaattisesti tiettynä päivänä ja kellonaikana, valitse Aseta päättymispäivä. Jos et määritä päättymispäivää, tapahtuma päättyy vasta kun se päätetään manuaalisesti.
    • Jos haluat käyttää toista teemaa tapahtuman aikana, valitse Ota teeman vaihto käyttöön.
    • Jos haluat suorittaa tiettyjä Shopify Scripts -komentosarjoja, valitse Ota rivikohdan komentosarjat käyttöön tai Ota toimituksen komentosarjat käyttöön.
    • Jos haluat lukita kaupan ennen tapahtumaa, valitse Ota käyttöön salasanasivu.
  8. Klikkaa Tallenna.

Jos olet antanut aloituspäivän ja -ajan, tapahtumasi ajastetaan olemaan käynnissä kyseisen ajan. Muussa tapauksessa tapahtumasi tallennetaan luonnoksena.

Voit käyttää dashboardia tapahtuman aikana ilman, että julkaiset tuotteita tai päivität varastoa.