Launchpad-tapahtumien luominen

Luo tapahtuma, jolla voit ajastaa alennusmyyntejä, tuotejulkistuksia ja varastojen täydennyksiä.

Ennen kuin aloitat

Ennen kuin luot tapahtuman, varmista, että olet perehtynyt Launchpadin ohjeisiin ja rajoituksiin.

Tapahtuman luominen

Avaa Launchpad-sovellus Shopify administa napauttamalla Sovellukset ja sitten Launchpad.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Sovellukset > Launchpad.
  2. Klikkaa Luo tapahtuma.
  3. Kirjoita Nimi-kohtaan tapahtuman nimi.
  4. Kirjoita aloituspäivä ja -aika Aloituspäivä-kohtaan. Jos et määritä aloituspäivää ja -aikaa, kun tallennat tapahtuman, tapahtuma tallennetaan luonnoksena.
  5. Valinnainen: Valitse yksi tai useampi seuraavista vaihtoehdoista:
    Tapahtumavalinnat
    Valinta Toiminta
    Tuo julki uusia tuotteita tapahtuman aikana Valitse Julkaise tuotteet kaikissa myyntikanavissasi ja klikkaa Hallinnoi. Screenshot of the Publish products across your sales channels option
    Lisää varastoa tapahtuman aikana tuotteille, jotka eivät tällä hetkellä tai aiemmin ole olleet saatavilla Valitse Julkaise tuotteet kaikissa myyntikanavissasi ja klikkaa Lisää tuotteita. Screenshot of the Publish products across your sales channels option
    Tarjoa tuotteitasi tai kokoelmiasi alennettuun hintaan Valitse Sovella alennuksia tuotteisiin ja kokoelmiin ja klikkaa Lisää tuotteita tai Lisää kokoelmia. Screenshot of the Apply discounts to your product and collections option
    Ajasta tapahtuma niin, että se päättyy automaattisesti tiettynä päivänä tiettyyn aikaan Valitse Aseta lopetuspäivä ja noudata ohjeita. Jos et määritä lopetuspäivää, sinun täytyy lopettaa tapahtuma manuaalisesti napauttamalla Dashboard-sivulla Lopeta tapahtuma. Kaikki tapahtumat voidaan lopettaa tällä tavoin, vaikka niille olisi ennalta ajastettu lopetuspäivä.
    Käytä toista teemaa Valitse Ota teeman vaihto käyttöön ja noudata ohjeita.
    Suorita tiettyjä Shopify-komentosarjoja Valitse Ota rivikohteen komentosarjat käyttöön tai Ota toimituskomentosarjat käyttöön ja noudata ohjeita.
    Lukitse kauppasi ennen tapahtumaa Valitse Ota salasana käyttöön -sivu ja noudata ohjeita.
  6. Klikkaa Tallenna.

Jos olet antanut aloituspäivän ja -ajan, tapahtumasi ajastetaan olemaan käynnissä kyseisen ajan. Muussa tapauksessa tapahtumasi tallennetaan luonnoksena.

Voit käyttää dashboardia tapahtuman aikana ilman, että julkaiset tuotteita tai päivität varastoa.

Aiheeseen liittyvät linkit