Oprettelse af Launchpad-events

Opret et event for at planlægge salg, produktlanceringer og genopfyldning af lager.

Inden du begynder

Inden du opretter et event, skal du sørge for, at du er bekendt med retningslinjerne og begrænsningerne for Launchpad.

Opret et event

Åbn appen Launchpad i din Shopify-administrator ved at klikke på Apps og derefter klikke på Launchpad.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Indstillinger > Apps- og Salgskanaler i Shopify-administrator.

2. Fra siden Apps og salgskanaler, klik på Launchpad.

3. Klik på Åbn app.

4. Klik på Opret event.

5. Angiv en titel på eventet i afsnittet Titel.

6. Angiv en startdato og et starttidspunkt i afsnittet Startdato. Hvis du ikke angiver en startdato og et starttidspunkt, når du gemmer eventet, gemmes eventet som en kladde.

7. Vælg en eller flere af følgende valgmuligheder:

• Hvis du vil udgive nye produkter, skal du vælge Udgiv produkter på tværs af dine salgskanaler og derefter klikke på Administrer. Denne valgmulighed gør et produkt tilgængeligt for en salgskanal. Launchpad ændrer ikke produktstatus og kan ikke udgive produkter, hvis produkternes status er angivet som Kladde eller Arkiveret.
    • Hvis du vil føje lagerbeholdning til aktuelle produkter eller tidligere ikke-tilgængelige produkter, skal du vælge Udgiv produkter på tværs af dine salgskanaler og derefter klikke på Tilføj produkter.
    • Hvis du vil sælge produkter eller kollektioner med rabat eller til en udsalgspris, skal du vælge Anvend rabatter på dine produkter og kollektioner og derefter klikke på Tilføj produkter eller Tilføj kollektioner.
    • Hvis du vil anvende rabatter på flere af dine produkter eller kollektioner på én gang, skal du vælge Anvend rabatter på dine produkter og kollektioner og derefter klikke på Mængderabat.
    • Hvis du vil planlægge, at eventet automatisk skal slutte på en bestemt dato og et bestemt klokkeslæt, skal du vælge Angiv slutdato. Hvis du ikke angiver en slutdato, slutter eventet først, når du afslutter det manuelt.
    • Hvis du vil bruge et andet tema under eventet, skal du vælge Aktivér skift mellem temaer.
    • Hvis du vil køre specifikke Shopify-scripts, skal du vælge Aktivér scripts til varelinjer eller Aktivér scripts til levering.
    • Hvis du vil låse din butik inden eventet, skal du vælge Aktivér adgangskodeside.
  8. Klik på Gem.

Hvis du har angivet en startdato og et starttidspunkt, er dit event planlagt til at starte på den pågældende dato og det pågældende tidspunkt. Ellers gemmes dit event som en kladde.

Du kan få adgang til kontrolpanelet under et event uden at udgive produkter eller opdatere din lagerbeholdning.