Oprettelse af Launchpad-events

Opret et event for at planlægge salg, produktlanceringer og genopfyldning af lager.

Inden du begynder

Inden du opretter et event, skal du sørge for, at du er bekendt med retningslinjerne og begrænsningerne for Launchpad.

Opret et event

Åbn appen Launchpad i din Shopify-administrator ved at klikke på Apps og derefter klikke på Launchpad.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Apps > Launchpad i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Opret event.
  3. Angiv en titel på eventet i afsnittet Titel.
  4. Angiv en startdato og et starttidspunkt i afsnittet Startdato. Hvis du ikke angiver en startdato og et starttidspunkt, når du gemmer eventet, gemmes eventet som en kladde.
  5. Valgfrit: Vælg én eller flere af følgende indstillinger:
    Indstillinger for event
    Indstilling Handling
    Lancering af nye produkter under eventet Vælg Udgiv produkter på tværs af dine salgskanaler, og klik på Adminstrer.
    Føj lagerbeholdning til nuværende eller tidligere utilgængelige produkter under eventet. Vælg Udgiv produkter på tværs af dine salgskanaler, og klik på Tilføj produkter.
    Tilbyd nogle af dine produkt eller kollektioner til en nedsat pris eller udsalgspris Vælg Anvend rabatter på dine produkter og kollektioner, og klik derefter på Tilføj produkter eller Tilføj kollektioner.
    Anvend rabatter på flere produkter eller kollektioner Vælg Anvend rabatter på dine produkter og kollektioner, og klik derefter på Mængderabat.
    Planlæg, at eventet skal slutte automatisk på en specifik dato og på et specifikt tidspunkt Vælg Angiv slutdato, og følg vejledningen. Hvis du ikke angiver en slutdato, skal du afslutte eventet manuelt ved at klikke på Afslut Event på siden Kontrolpanel. Ethvert event kan stoppes på denne måde, selvom der er angivet en slutdato for eventet.
    Brug et andet tema Vælg Aktivér skift mellem temaer, og følg vejledningen.
    Kør specifikke Shopify-scripts Vælg Aktivér scripts til varelinjer eller Aktivér scripts til levering, og følg vejledningen.
    Lås din butik før eventet Vælg Aktivér adgangskodeside, og følg vejledningen.
  6. Klik på Gem.

Hvis du har angivet en startdato og et starttidspunkt, er dit event planlagt til at starte på den pågældende dato og det pågældende tidspunkt. Ellers gemmes dit event som en kladde.

Du kan få adgang til kontrolpanelet under et event uden at udgive produkter eller opdatere din lagerbeholdning.