Afslutning af events

Du kan stoppe alle events manuelt via Launchpad-kontrolpanelet. Dette gælder også events med planlagte sluttidspunkter.

Når du opretter et event, kan du planlægge dato og klokkeslæt for, hvornår eventet slutter. Hvis du planlægger en afslutning på eventet, slutter det automatisk på den valgte dato og det valgte klokkeslæt. Hvis du ikke planlægger dato og klokkeslæt for eventets afslutning, skal du stoppe eventet manuelt.

Fremgangsmåde:

1. Åbn siden Event i appen Launchpad.

1. Klik på Launchpad i din Shopify-administrator.
    2. Klik på eventet for at åbne det.
  2. Klik på Afslut event, og klik derefter på OK.

Med følgende undtagelser vender din butik tilbage til tilstanden fra før eventet startede:

• Hvis dit event gjorde produkter tilgængelige for salgskanaler, vil disse produkter forblive tilgængelige.
  • Lagerbeholdningerne justeres ikke, når eventet slutter.
  • Hvis du vælger at bruge et andet tema under dit event, skal du også vælge et tema, der skal bruges, når eventet slutter. Dette tema anvendes i din butik, når eventet slutter.
  • Hvis du vælger at bruge specifikke Shopify-scripts under dit event, skal du også vælge scripts, der skal bruges, når eventet slutter. Disse scripts anvendes i din butik, når eventet slutter.

Se Ændringer, der finder sted før, under og efter et event for at få mere at vide om, hvilke ændringer der opstår under et event.