Ændringer foretaget før, under og efter et Launchpad-event

Få mere at vide om de ændringer, der kan ske på tværs af dine salgskanaler under et Launchpad-event.

Ændringer foretaget før et event

Medmindre du vælger at låse din webshop før et event, sker der ingen ændringer i din butik, inden eventet starter. Hvis du låser din webshop, er butikken ikke tilgængelig for dine kunder i den angivne periode inden udsalget. Låsen fjernes automatisk, når eventet starter.

Ændringer foretaget, når eventet starter

Når et event er startet, kan du ikke redigere oplysningerne. Launchpad er designet til at foretage ændringer i flere dele af din butik, i det øjeblik eventen starter, og ikke løbende. Når dit event er startet, kan du kun ændre slutdato og -tidspunkt.

Når dit event starter, aktiveres følgende funktioner, mens eventet foregår:

• Kontrolpanelet begynder at spore nye køb foretaget på tværs af alle understøttede salgskanaler. Kontrolpanelet fortsætter med at rapportere data, indtil eventet slutter, eller indtil der er gået mere end fire uger, og eventet stadig kører. Dit event kan køre i mere end fire uger, men dets kontrolpanel er kun tilgængeligt i de første fire uger.

• Hvis dit event omfatter udgivelse af nye produkter, udgives dine produkter på de salgskanaler, du vælger. Denne valgmulighed gør et produkt tilgængeligt for en salgskanal. Launchpad ændrer ikke produktstatus.

• Hvis dit event involverer tilføjelse af lagerbeholdning for udvalgte produkter, forhøjes den eksisterende lagerbeholdning for disse produkter. Du kan f.eks. oprette et event for at tilføje 150 par røde sko. Lige inden eventet start Lige inden eventet starter, er der 50 par røde sko på lager. Når eventet starter, er den nye lagerbeholdning 200 par sko.

• Hvis eventet omfatter udsalg vedrørende produkter eller kollektioner, vises disse udsalgspriser i din webshop og andre salgskanaler. Hvis der findes sammenligningspriser for dit produkt, ændres disse værdier til de almindelige priser for produkterne inden udsalget.

• Hvis du vælger at låse din webshop før et event, fjernes låsen, når udsalget starter, og din butik er tilgængelig for dine kunder.

• Hvis du vælger at bruge et eventspecifikt tema til din webshop, bruges dette tema under eventet.

• Hvis du vælger at bruge eventspecifikke Shopify-scriptstil din webshop, bruges disse scripts under eventet.

Ændringer foretaget, når et event afsluttes

Når et event afsluttes, foretages følgende ændringer:

• Kontrolpanelet stopper med at spore eventdata.

• Alle produkter, der blev lanceret (gjort tilgængelige) for salgskanaler tilknyttet eventet, forbliver udgivne i disse kanaler. Hvis du f.eks. opretter et event, der udgiver sko til webshoppen, er disse sko stadig tilgængelige i webshoppen, når udsalget slutter.

• Lagerbeholdninger justeres ikke, når et udsalg slutter. Se Automatiser tilføjelser til lagerbeholdning.

• Eventuelle udsalg eller rabatter, der blev anvendt på dine produkter eller kollektioner for eventet, forsvinder fra alle salgskanaler. Hvis dit event f.eks. tilbød sko med en rabat på 50 %, sælges disse sko til deres almindelige pris, når udsalget er slut. Hvis der findes en sammenligningspris for dine produkter, ændres disse også tilbage til prisen før udsalget.

• Hvis du har ændret webshoppens tema for eventet, erstattes dette tema af det tema, du har valgt efter eventet.

• Hvis du vælger at køre specifikke Shopify-scripts til din webshop under eventet, erstattes disse af det script, du vælger efter eventet.