Shopify Script -komentojonot ja Script Editor -sovellus

Shopify Scripts (Shopify-komentojonot) ovat lyhyitä koodinpätkiä, joiden avulla voit personoida tavan, jolla asiakas käyttää ostoskoriaan ja maksaa kassalla.

Kun luot komentosarjan tai muokkaat sitä, valitse, käytetäänkö sitä vain verkkokaupassasi vai verkkokaupassasi ja seuraavissa sovelluksissa:

Toimiakseen komentosarjat edellyttävät verkkosivulta sisäänrakennettua ostoskoritoiminnallisuutta. Komentosarjoja ei siis voi käyttää Osta-painikkeen kanssa, eikä Facebookin tai Tukkukaupan myyntikanavissa.

Voit luoda komentojonoilla alennuksia, joita sovelletaan ostoskoriin korissa olevien artikkeleiden sekä muiden ostoskorin ominaisuuksien perusteella. Voit myös mukauttaa komentojonoilla asiakkaan saatavilla olevia toimitus- ja maksuvaihtoehtoja.

Voit kirjoittaa komentosarjoja käyttämällä Shopify Scripts API -rajapintaa, jossa käytetään suppeaa versiota Ruby-ohjelmointikielestä. Voit kirjoittaa, muokata, hallinnoida ja julkaista komentosarjoja Script Editor -sovellusta käyttämällä. Script Editor -sovelluksessa on malleja, jotka ovat avuksi komentosarjojen kirjoittamisessa, sekä virheenkorjaustoiminto, jonka avulla voit testata komentosarjoja.

Kun olet julkaissut komentosarjan, voit päivittää Liquid-mallitiedostosi niin, että verkkokauppasi reagoi komentosarjoihin tekemiisi muutoksiin.

Tällä sivulla

Komentojonoesimerkkejä

Seuraavassa luettelossa on esimerkkejä komentojonoilla toteutettavista alennuksista ja mukautuksista:

• alennustuotteet, joiden tunnisteet tarjoavat prosentuaalisia (%) tai kiinteitä ($) alennuksia tai molempien alennusten yhdistelmiä
  • kampanjat, joissa on joko yksinkertainen tai monimutkainen logiikka (osta yksi, saat yhden ilmaiseksi (BOGO); osta kaksi. saa kymmenen prosentin alennuksen, osta neljä, saa 20 prosentin alennuksen)
  • alennukset ja mukautukset, jotka tarjoavat dynaamista hinnoittelua volyymipohjaisilla hintaporrastuksilla
  • toimitusvaihtoehtojen ja hintojen muuttaminen, piilottaminen tai uudelleenjärjestely
  • maksuportaalimenetelmien muuttaminen, piilottaminen tai uudelleen järjesteleminen

Voit luoda seuraavan tyyppisiä komentojonoja:

• Ostoskorin riveihin kohdistuvat komentojonot - Nämä komentojonot kohdistuvat ostoskorin riveillä oleviin artikkeleihin, tekevät muutoksia hintoihin ja myöntävät alennuksia Komentojonot ajetaan joka kerta, kun ostoskoriin lisätään artikkeli, artikkeli poistetaan korista tai korissa olevaa artikkelia muutetaan.
  • Toimituskomentojonot - Nämä komentosarjat toimivat yhdessä toimitusmenetelmien kanssa, niillä voi muuttaa toimitustapoja sekä myöntää toimitusalennuksia toimitusmaksuille. Nämä komentojonot ajetaan joka kerta, kun asiakas avaa toimitusvaihtoehtosivun kassalla.
  • Maksukomentojonot - Nämä komentosarjat toimivat yhdessä maksujen kanssa, ja niillä voidaan nimetä uudelleen maksuportaaleja, piilottaa niitä ja järjestää niitä uudelleen. Nämä komentojonot ajetaan aina kun asiakas avaa maksutapasivun kassalla. Maksukomentojonot eivät toimi yhdessä PayPal Express - tai Apple Pay -maksuportaalien tai muiden vastaavien maksuportaalien kanssa, jotka asiakas näkee ennen maksutapahtumaa.

Komentosarjamallit

Script Editor -sovellukseen sisältyy yleisesti käytettyjen komentosarjojen mallit. Kun luot komentosarjan, voit valita mallin ja muokata sitä kauppasi tarpeisiin. Seuraavassa luettelossa on esimerkkejä malleista, joita voit mukauttaa:

• tuotteen prosentuaalinen (%) alennus
  • tuotteen rahallinen ($) alennus
  • tuotteen prosentuaalinen (%) ja rahallinen ($) alennus
  • paljousalennukset
  • osta yksi, saat yhden ilmaiseksi (BOGO)
  • toimitusmaksun muokkaaminen
  • toimitusmaksun nimen muokkaaminen
  • toimitusmaksun piilottaminen
  • toimitusmaksujen uudelleen järjestäminen
  • maksuportaalin nimen muokkaaminen
  • maksuportaalin piilottaminen
  • maksuportaalien uudelleen järjestäminen