Funktionalitet för plan

Shopify erbjuder flera planer för att hjälpa ditt företag att växa i varje steg. Varje Shopify-prissättningsplan erbjuder en mängd olika funktioner. Det finns ingen specifik plan som fungerar för varje företag, men du kan använda denna guide för att hjälpa dig att bestämma vilka av följande planer som fungerar för dig:

Om du har en detaljhandelsbutik och behöver maskinvara såsom en kassaapparat, en streckkodsläsare eller en kvittoskrivare, överväg Shopify för detaljhandel.

I det här avsnittet

Funktioner för alla planer

Alla Shopify-planer som listas på sidan Prissättning och planer innehåller dessa funktioner:

Funktioner för alla planer
Funktion Beskrivning
Obegränsade produkter Antalet produkter du kan sälja i din Shopify-butik är inte begränsat.
Obegränsad bandbredd Du debiteras inte baserat på hur många besökare online går igenom din butik eller hur många filer eller foton du laddar upp.
Shopify POS Shopify POS är en app för iOS och Android där du kan behandla ordrar och ta betalt personligen. Med Shopify point of sale (POS) kan du sälja i en fysisk butik eller popup-butik. Du kan hantera alla aspekter av din butik från din Shopify-administrator, som du kan komma åt med en vanlig webbläsare.
Online-försäljningskanaler Du kan använda Shopify för att sälja online via en mängd olika försäljningskanaler. Varje försäljningskanal kopplas till Shopify, så att du enkelt kan hålla reda på dina produkter, ordrar och kunder på alla plattformar.
Bedrägerianalys När du använder Shopify Payments får du automatiskt en inbyggd bedrägerianalysfunktion. Den här funktionen flaggar beställningar som är potentiellt bedrägliga och gör att du kan uppmärksamma dem så att du slipper chargebacks och förluster.
Skapa ordrar manuellt Du kan skapa nya ordrar och ange betalningsuppgifter direkt från din Shopify-admin.
Rabattkoder Du kan erbjuda rabattkoder för att utöka din kundbas.
Återhämtning av övergiven kundvagn Återställning av övergiven varukorg (ACR) skickar automatiska e-postmeddelanden till kunder som lämnar din butik utan att slutföra kassaprocessen. Du kan anpassa e-postmeddelandet som skickas till kunder som lämnar di butik.
Personal Personal-inloggningar gör att dina medarbetare kan slutföra grundläggande administratörsuppgifter samtidigt som de har begränsad åtkomst till känslig information. Med personal-inloggningar kan du även kontrollera vilka uppdateringar och ändringar som varje medarbetare gör din butiks tidslinje. Antalet ytterligare personalinloggningar som du kan skapa beror på den plan du väljer.
Analysverktyg Alla planer erbjuder sidan för analysverktyg, som lyfter fram viktig information, inklusive försäljning, beställningar och webbshoppens besöksdata.
Finansiella rapporter Du kan får viktig finansiell information om ditt företag med hjälp av dina finansiella rapporter. Du kan använda finansiell sammanfattning för att få en översikt över försäljning, betalningar och väntande försäljningsdata eller se hela den finansiella rapporten för mer information.
Kundsupport Om du har frågor om din butik eller behöver hjälp med att konfigurera något, kan du kontakta Shopifys supportteam via telefon, e-post eller chatt. Mer information om alternativ för Shopify-support i olika planer.

Kundsupport

Just då är vår 24/7 livechatt och telefonsupport endast tillgängliga på engelska. Vi erbjuder 24/7-e-postsupport på följande språk:

• Kinesiska (förenklad)
  • Kinesiska (traditionell)
  • Tjeckiska
  • Danska
  • Nederländska
  • Engelska
  • Finska
  • Franska
  • Tyska
  • Italienska
  • Japanska
  • Koreanska
  • Norska
  • Polska
  • Portugisiska (Brasilien)
  • Portugisiska (Portugal)
  • Spanska
  • Svenska
  • Thai
  • Turkiska
  • Vietnamesiska

Shopify erbjuder support dygnet runt via e-post och livechatt på engelska i alla Shopify-planer. Om din butik är på Basic Shopify-planen eller högre får du även telefonsupport på engelska dygnet runt.

Kundsupport
Shopify Lite Basic Shopify Shopify Advanced Shopify
Stöd som erbjuds e-post och live chat, dygnet runt telefon, e-post och live chat, dygnet runt telefon, e-post och live chat, dygnet runt telefon, e-post och live chat, dygnet runt