Commerce Components av Shopify

Shopifys Commerce Components är en modulär uppsättning verktyg utformade för de unika kraven för företagsvarumärke. Välj de komponenter du behöver, integrera med befintlig teknik och bygg med Shopify för att skapa rätt kombination av flexibilitet, skalning och anpassningsbarnet för företag.

Läs mer om Shopifys företagsdetaljhandelsvision.

På den här sidan

Tillgängliga komponenter

Shopify är byggt på komponenter som utgör en kraftfull handelsplattform. Shopify tillhandahåller denna infrastruktur för detaljhandlare i ett modernt och anpassningsbart företagsformat.

Följande tabell ger en översikt över tillgängliga komponenter.Visa alla komponenter.

Commerce Components efter kategori
Komponenttyp Beskrivning
Skyltfönster Skapa en anpassad webbshop med hjälp av ditt föredragna ramverk och din värdleverantör. Komponenterna inkluderar:
  • Headless API med hjälp av Storefront API
  • Headless SDK med hjälp av Hydrogen
  • Skyltfönster med minimal kodning med hjälp av Liquid
  • Innehåll
  • Headless hosting med hjälp av Oxygen
  • Butikssökning
Varukorg och kassa Öka intäkterna med en utökningsbar varukorg och kassa. Komponenterna inkluderar:
  • Varukorg
  • Betalningsplattform
  • Bedrägeribekämpning
  • Kassaplattform
  • Skatteplattform
Huvudsaklig handel Bygg upp ditt företag med viktiga funktioner. Komponenterna inkluderar:
  • Produktkatalog
  • Gränsöverskridande försäljning med hjälp av Marknader
  • Kunddata
  • Utbyggbara funktioner med hjälp av Funktioner
  • Anpassade datamodeller såsom Metafält
  • Prenumerationer
  • Rabatter
  • B2B
Data och efterlevnad Öka försäljningen med hjälp av säkra och korrekta kunddata. Komponenterna inkluderar:
  • Dataanalys
  • Kortdata och valv
  • Marknadsföringsinsikter
  • Säkerhet och efterlevnad
Frakt och logistik Effektivisera din beställningslogistik. Komponenterna inkluderar:
  • Distribution
  • Lagerförteckning
  • API för fraktsedlar
  • Orderhantering
  • Returer
Omnichannel Sälj överallt samtidigt som du upprätthåller en samlad bild av ditt företag. Komponenterna inkluderar:
  • Point of Sale
  • Kundkonton
  • Social handel

Support

Företagsvarumärken som använder Shopifys Commerce Components har tillgång till ett speciellt avsett team, teknisk support och Shopify Professional-tjänster för att lösa dina mest komplexa utmaningar.