Commerce Components av Shopify

Commerce Components fra Shopify er et modulært sett med verktøy utviklet for de unike behovene til store virksomheter. Velg komponentene du trenger, integrer med eksisterende teknologi og bygg med Shopify for å skape den riktige kombinasjonen av fleksibilitet, skalerbarhet og agilitet for virksomheten.

Finn ut mer om Shopifys visjon for virksomhetshandel.

Tilgjengelige komponenter

Shopify er bygget på komponenter for å skape en handelsplattform. Shopify gjør denne infrastrukturen tilgjengelig for forhandlere i en moderne, komponeringsbar stack for virksomheter.

Tabellen nedenfor gir en oversikt over tilgjengelige komponenter. Vis alle komponenter.

Commerce Components etter kategori
Komponenttype Beskrivelse
Butikkfront Bygg egendefinerte butikkfronter med ditt foretrukne rammeverk og driftsleverandør. Komponenter inkluderer:
  • Headless API med Butikkfront-API
  • Headless SDK med Hydrogen
  • Low-code-butikkfronter med Liquid
  • Innhold
  • Headless-drifting med Oxygen
  • Søk i butikkfront
Handlekurv og kasse Øk inntektene med en utvidbar handlekurv og kasse. Komponenter inkluderer:
  • Handlekurv
  • Betalingsplattform
  • Beskyttelse mot svindel
  • Kasseplattform
  • Skatteplattform
Kjernehandel Bygg virksomheten din med grunnleggende funksjoner. Komponenter inkluderer:
  • Produktkatalog
  • Grensekryssende salg med Markets
  • Kundedata
  • Funksjonsutvidbarhet med Functions
  • Egendefinerte datamodeller, som metafelter
  • Abonnementer
  • Rabatter
  • B2B
Data og samsvar Driv salg med sikre og nøyaktige kundedata. Komponenter inkluderer:
  • Dataanalyse
  • Kortdata og hvelv
  • Markedsinnsikt
  • Sikkerhet og samsvar
Frakt og logistikk Strømlinjeform bestillingslogistikken din. Komponenter inkluderer:
  • Innfrielse
  • Lagerbeholdning
  • API for fraktetiketter
  • Bestillingsadministrering
  • Returer
Omnikanal Selg hvor som helst mens du opprettholder en enhetlig oversikt over bedriften din. Komponenter inkluderer:
  • Utsalgssted
  • kundekontoer
  • Sosial handel

Brukerstøtte

Virksomheter som bruker Commerce Components fra Shopify har tilgang til et dedikert kontoteam, teknisk støtte og Shopify Professional Services for å løse de mest kompliserte utfordringene.