Vanlige spørsmål om prisplaner

Finn svar på vanlige spørsmål om Shopifys prisplaner.

Mister jeg den gratis prøveperioden hvis jeg starter et abonnement?

Nei. Du mister ikke noe du har gjort under den gratis prøveperioden når du registrer deg for et månedsabonnement.

Hvis du registrer deg for et månedsabonnement mens du enda er i en gratis prøveperiode, blir du ikke belastet for abonnementavgifter før den gratis prøveperioden utløper.

Hvordan kansellerer jeg butikken under den gratis prøveperioden?

Hvis du ikke velger en prisplan under den gratis prøveperioden, vil kontoen din fryses på slutten av den gratis prøveperioden. Du blir ikke belastet for noe når den gratis prøveperioden utløper. Hvis du velger en prisplan før den gratis prøveperioden avsluttes, må du manuelt sette butikken på pause eller deaktivere den.

Hva skjer hvis jeg konfigurerer Shopify Payments og PayPal?

Du kan konfigurere både Shopify Payments og tredjepartsleverandører som PayPal eller en tilpasset betalingsmåte, uten å måtte betale ekstra tredjepartstransaksjonsgebyrer.

Når bør jeg bytte abonnement?

Hvilket abonnement som best oppfyller dine behov avhenger av virksomheten.

Det er ikke et spesielt tidspunkt du må endre abonnement på, men du bør vurdere å oppgradere abonnementet hvis summen av tredjepartstransaksjonsgebyrer du betaler blir større enn differansen mellom de månedlige gebyrene for det gjeldende abonnementet og neste abonnementsnivå.

Hvordan kan jeg endre abonnementet?

Du kan endre abonnementet rett fra Shopify-administratoren.

Kan jeg sette butikken på pause eller deaktivere den?

Ja. Du kan sette butikken på pause eller deaktivere den. Hvis du setter butikken på pause stanses salget midlertidig, og du betaler en redusert abonnementsavgift uten at kontoen blir deaktivert. Hvis du deaktiverer butiken stanser abonnementsbetalingene, og kontoen stenges inntil videre. For mer informasjon kan du se Sette butikken på pause eller deaktivere den.