Vanlige spørsmål om prisplaner

Finn svar på vanlige spørsmål om Shopifys prisplaner.

Mister jeg den gratis prøveperioden hvis jeg starter et abonnement?

Nei. Du mister ikke noe du har gjort under den gratis prøveperioden når du registrer deg for et månedsabonnement.

Hvis du registrer deg for et månedsabonnement mens du enda er i en gratis prøveperiode, blir du ikke belastet for abonnementavgifter før den gratis prøveperioden utløper.

Hvordan kansellerer jeg butikken under den gratis prøveperioden?

Hvis du ikke velger en prisplan under den gratis prøveperioden, vil kontoen din fryses på slutten av den gratis prøveperioden. Du blir ikke belastet for noe når den gratis prøveperioden utløper. Hvis du velger en prisplan før den gratis prøveperioden avsluttes, må du manuelt sette butikken på pause eller legge den ned.

Hva skjer hvis jeg aktiverer Shopify Payments og PayPal?

Du kan aktivere både Shopify Payments og tredjepartsleverandører som PayPal eller en tilpasset betalingsmåte uten å måtte betale ekstra transaksjonsavgifter.

Når bør jeg bytte abonnement?

Abonnementet du velger avhenger av behovet til forretningen.

Det er ingen spesifikk tid der du må endre abonnement, men du bør vurdere å oppgradere abonnementet. Hvis summen av transaksjonsavgifter som du betaler blir høyere enn differansen mellom månedsavgiftene fra det nåværende abonnementet og abonnement over, bør du vurdere å oppgradere.

Hvordan kan jeg endre abonnementet?

Du kan endre abonnementet rett fra Shopify-administratoren.

Kan jeg sette butikken på pause eller legge den ned?

Ja. Du kan sette butikken på pause eller legge den ned. Å sette butikken på pause er midlertidig, mens å legge ned butikken er permanent.