Lokal prissetting for Shopify-abonnementet

I noen områder tilbyr Shopify abonnementspriser som er justert i henhold til lokale levekostnader. Berettigelse for lokal prissetting for Shopify-abonnementer avgjøres basert på hvor butikken befinner seg. Shopify-vilkårene krever at du opprettholder en presis plassering basert på din gjeldende jurisdiksjon.

I områder der lokal prissetting av Shopify-abonnementer er tilgjengelig, legges abonnementsprisen for abonnementet til når du registrerer deg. Hvis du åpner en ny butikk vil du automatisk se lokale priser. Hvis butikken ble åpnet før lokal prissetting var tilgjengelig, og den ligger i et område med lokal prissetting, kan du bytte abonnementet over til den lokale prisen ved å endre til det samme abonnementet prissatt i henhold til den lokale prisen. Lokal prissetting gjelder bare for priser på Shopify-abonnementet.

Endre abonnementet til lokal prissetting

Hvis lokal prissetting er tilgjengelig for Shopify-abonnementet ditt, kan du bytte abonnementet over til den lokale prisen for abonnementet ved å endre til det samme abonnementet som du har for øyeblikket, men til den lokale prisen.

Steg:

1. Fra Abonnement-siden klikker du på Endre abonnement i seksjonen Abonnementsdetaljer.

2. Gå gjennom abonnementene som er tilgjengelig for øyeblikket, og klikk på Velg abonnement.

3. Velg en faktureringssyklus og betalingsmåte, og se gjennom abonnementsdetaljer, faktureringsdato og abonnementskostnader.

4. Klikk på Start abonnement. Hvis du ikke vil endre abonnement, klikker du på Avbryt.