Prøve Shopify med en gratis prøveperiode

Hvis du vil utforske Shopify før du forplikter deg til aktivt månedsabonnement, kan du registrere deg for en gratis prøveperiode. Din gratis prøveperiode starter når du registrerer deg, ikke når du begynner å jobbe med butikken.

Tilgjengelige abonnementer med prøveperioder

Med en gratis prøveperiode kan du teste ulike Shopify-abonnementer, som Shopify Starter, Basic Shopify, Shopify, Advanced Shopify og Shopify Retail.

Start en gratis prøveperiode

1. Besøk https://www.shopify.com/free-trial og klikk på Start en gratis prøveperiode.
  2. Svar på et sett med spørsmål som er skreddersydd virksomhetens behov, eller velg Hopp over alle.
  3. Angi virksomhetens plassering.
  4. Opprett en Shopify-konto for å starte en gratis prøveperiode.

Konfigurere butikken under en gratis prøveperiode

Få mest mulig ut av en gratis prøveperiode

Under en gratis prøveperiode har du mulighet til å konfigurere butikken og utforske funksjonene i den. Dette er noen av måtene du kan få mest mulig ut av prøveperioden på:

• Legg til produkter: Fyll butikken med noen produkter, og kontroller at produktinformasjonen vises riktig i nettbutikken.
  • Opprett samlinger: Organiser produkter ved å opprette samlinger for å forbedre handleopplevelsen for kundene.
  • Utforsk innstillinger: Gjør deg kjent med siden Innstillinger i Shopify-administrator for å konfigurere avgifter, frakt og andre salgskanaler.
  • Konfigurer betalinger: Konfigurer Shopify Payments, eller bekreft at din ønskede tredjepartsbetalingsleverandør støttes av Shopify.
  • Besøk tema- og appbutikkene: Besøk Shopify Theme Store og Shopify App Store for å oppdage temaer og apper som kan forbedre funksjonaliteten og utseendet i butikken.

Velge et betalt abonnement

Når du er klar til å aktivere kassen og begynne å selge produkter, må du velge et betalt abonnement. Gå gjennom følgende hensyn før du velger et betalt abonnement:

• Butikkaktivering: Når du har valgt et betalt abonnement, aktiveres kassen i butikken, slik at kundene kan kjøpe produkter.
  • Utløp av prøveperioden: Hvis du ikke velger et månedsabonnement når en gratis prøveperiode utløper, stenges butikken midlertidig inntil du velger et betalt abonnement.
  • Kansellering: Hvis du bestemmer deg for å kansellere Shopify-kontoen din under en gratis prøveperiode, uten å velge et betalt abonnement, trenger du ikke å gjøre noe, og kontoen stenges. Hvis du velger et betalt abonnement før en gratis prøveperiode utløper, må du manuelt sette butikken på pause eller deaktivere den for å avslutte kontoen.

Endre et betalt abonnement

Du kan administrere Shopify-abonnementstype, butikktype og butikkstatus fra siden Innstillinger. Finn ut mer om hvordan du oppdaterer abonnementet.

Kostnader som påløper under en gratis prøveperiode

Hvis du legger til apper i Shopify-butikken i løpet av en gratis prøveperiode, vil alle apprelaterte belastninger være inkludert på neste faktura. Finn ut mer om Shopify-fakturaen.

Lengde og detaljer for gratis prøveperioder

Lengden på en gratis prøveperiode kan variere, basert på flere faktorer. For å se gjeldende lengde på prøveperioden og tilgjengelige kampanjetilbud, kan du gå til https://www.shopify.com/free-trial og klikke på Start en gratis prøveperiode.

Hvis du bestemmer deg for å oppdatere til et betalt abonnement innenfor en gratis prøveperiode, starter ikke belastningene før etter at den gratis prøveperioden er avsluttet. Når en gratis prøveperiode er avsluttet, blir du fakturert for det valgte abonnementet, og kan potensielt sett dra nytte av en kampanjepris i en bestemt periode før du går over til standardprisene for abonnementet.

Varigheten av prøveperioder og eventuelle kampanjepriser avgjøres av når du oppretter Shopify-kontoen og starter en gratis prøveperiode.

Utvidelse av en gratis prøveperiode

Det er ikke mulig å forlenge varigheten for en gratis prøveperiode.

Kampanjepriser for månedsabonnementer

Shopify kan tilby spesialpriser som gjelder i en bestemt tidsperiode etter at en gratis prøveperiode avsluttes. Se Abonnementer og prissetting for mer informasjon om kampanjer, og gjeldende detaljer om lengde på prøveperioder, fakturering og tilgjengelige alternativer. Prøveperioden og prissettingen kan endres, og kan også variere etter butikkens plassering.

Deaktivere Shopify-butikken under en gratis prøveperiode eller en periode med kampanjepriser

Du kan når som helst deaktivere Shopify-butikken. Ved deaktivering avsluttes Shopify-abonnementet, noe som fører til at du mister tilgangen til Shopify-administrator. Hvis du har valgt et betalt abonnement før en gratis prøveperiode er avsluttet, må du manuelt midlertidig stanse eller deaktivere butikken for å kansellere kontoen, og forhindre at du blir belastet kostnaden for det valgte abonnementet.

Hvis du velger å avslutte Shopify-kontoen innenfor en gratis prøveperiode uten å velge et betalt abonnement, trenger du ikke å gjøre noe mer.

Dersom du deaktiverer kontoen under en periode med kampanjepriser på det valgte abonnementet, er du ikke berettiget til en refusjon for eventuelle kostnader som har påløpt i denne perioden. Eventuell utestående saldo på kontoen din belastes ved kansellering.

Selg fysisk

Hvis du har planer om å selge fysisk, kan du laste ned Shopifys POS-app og finne ut mer om funksjonaliteten til de ulike appinnstillingene.