Gratis prøveperiode

Hvis du vil prøve Shopify før du forplikter deg til et aktivt månedsabonnement, kan du registrere deg for en gratis 14-dagers prøveperiode. Din gratis prøveperiode begynner når du først registrerer deg, ikke når du begynner å jobbe med butikken. Du mister ikke arbeidet du har fullført i butikken under den gratis prøveperioden når du velger et betalt abonnement. Hvis du velger et betalt abonnement under gratis prøveperioden blir du ikke belastet med abonnementsavgifter før slutten av den gratis prøveperioden.

Du kan sette opp butikken under den gratis prøveperioden, men du må velge et månedsabonnement før du begynner å selge produktet eller tjenesten. Hvis du ikke velger et månedsabonnement på slutten den gratis prøveperioden, vil butikken settes på pause og du kan ikke fortsette å jobbe med den før du velger et betalt abonnement. Hvis du ikke velger en prisplan under en gratis prøveperiode, trenger du ikke å gjøre noe for å kansellere Shopify-kontoen din.

Registrer deg for en prøveperiode

Shopify Lite, Basic Shopify, Shopify og Advanced Shopify kan alle prøves ut med gratis prøveperiode.

Få mest ut av de prøveperioden på 14 dager

Shopify tilbyr noen gratis funksjoner for å hjelpe deg å opprette og administrere butikken din. Du kan bruke den gratis prøveperioden som en måte å få god oversikt om hvordan disse funksjonene kan hjelpe deg med å selge produkter og bygge opp forretningen din.

Få mest ut av den gratis prøveperioden ved å:

Hvis du velger å registrere deg for et abonnement under den gratis prøveperioden, kan du gjøre dette uten å miste arbeidet du har lagt inn i butikken.