Gratis testperiod

Om du vill prova Shopify innan du bestämmer dig för en aktiv månatlig plan kan du registrera dig för en kostnadsfri 14-dagars testperiod. Din kostnadsfria testperiod börjar när du först registrerar dig, inte när du börjar jobba med din butik. Du kommer inte att förlora något av det arbete du slutför i din butik under din kostnadsfria testperiod när du väljer en betald plan. Om du väljer en betald plan under din kostnadsfria testperiod debiteras inga prenumerationsavgifter förrän från slutet av din kostnadsfria testperiod.

Du kan konfigurera din butik under din kostnadsfria testperiod, men du måste välja en månadsplan innan du börjar sälja dina produkter eller tjänster. Om du inte väljer en månatlig plan i slutet av din kostnadsfria testperiod kommer din butik pausas och du kan då inte fortsätta arbeta med den tills dess att du väljer en betald plan. Om du inte väljer en prisplan under din kostnadsfria testperiod behöver du inte vidta några åtgärder för att avbryta ditt Shopify-konto.

Registrera dig för ett testkonto

Shopify Lite, Basic Shopify, Shopify och Advanced Shopify kan alla testas under den kostnadsfria testperioden.

Få ut mesta möjliga av dina 14 dagar

Shopify erbjuder några bra funktioner för att hjälpa dig skapa och hantera din butik. Du kan använda den gratis testversionen för att lära dig om hur dessa funktioner kan hjälpa dig att sälja dina produkter och bygga upp din verksamhet.

För att få ut mesta av din gratis testversion:

Om du bestämmer dig för attregistrera dig för en plan under din kostnadsfria provperiod kan du göra det utan att förlora något av det arbete som du har lagt in i din butik.