Gratis testversion

Om du vill prova Shopify innan du bestämmer dig för en aktiv månatlig plan, kan du registrera dig för en kostnadsfri 14-dagars provperiod. Din kostnadsfria provperiod börjar när du först registrerar dig, inte när du börjar jobba med din butik. Du kommer inte att förlora något av det arbete du slutför i din butik under din kostnadsfria provperiod när du väljer en betald plan. Om du väljer en betald plan under din kostnadsfria provperiod debiteras inga abonnemangsavgifter förrän från slutet av din kostnadsfria provperiod.

Du kan konfigurera din butik under din kostnadsfria provperiod, men du måste välja en månadsplan innan du börjar sälja dina produkter eller tjänster. Om du inte väljer en månatlig plan i slutet av din kostnadsfria provperiod, kommer din butik pausas och du kan då inte fortsätta arbeta med den tills dess att du väljer en betald plan. Om du inte väljer en prisplan under din kostnadsfria provperiod behöver du inte vidta några åtgärder för att avbryta ditt Shopify-konto.

Registrera dig för ett provkonto

Shopify Lite, Basic Shopify, Shopify och Advanced Shopify kan alla provas under den kostnadsfria provperioden.

Få ut mesta möjliga av dina 14 dagar

Shopify erbjuder några bra funktioner för att hjälpa dig skapa och hantera din butik. Du kan använda den kostnadsfria provperioden som ett sätt att få en bra översikt över hur dessa funktioner kan hjälpa dig sälja dina produkter och bygga upp din verksamhet.

Få ut mesta möjliga av din kostnadsfria prövotid genom att:

Om du bestämmer dig för attregistrera dig för en plan under din kostnadsfria provperiod, kan du göra det utan att förlora något av det arbete som du har lagt in i din butik.