Vanliga frågor för Prissättningsplaner

Hitta svar på vanliga frågor om Shopifys prisplaner.

Kommer jag förlora min kostnadsfria provperiod om jag registrerar mig för en plan?

Nej. Du kommer inte förlora någonting som du har gjort under din kostnadsfria provperiod när du registrerar dig för en månatlig plan.

Om du registrerar dig för en månadsplan medan du fortfarande har din kostnadsfria provperiod debiteras inga prenumerationsavgifter förrän din kostnadsfria provperiod löper ut.

Hur avbryter jag min butik under min kostnadsfria provperiod?

Om du inte väljer en prisplan under din kostnadsfria provperiod kommer ditt konto att frysas i slutet av den kostnadsfria provperioden. Du debiteras inte för någonting när din kostnadsfria provperiod löper ut. Om du väljer en prisplan innan utgången av din kostnadsfria provperiod måste du manuellt pausa eller stänga din butik.

Vad händer om jag aktiverar Shopify Payments och PayPal?

Du kan aktivera både Shopify Payments och tredjepartsleverantörer som PayPal eller en anpassad betalningsmetod, utan att behöva betala några extra transaktionsavgifter.

När bör jag ändra min plan?

Den plan du väljer varierar beroende på dina verksamhetsbehov.

Det finns ingen specifik tid när du måste ändra din plan, men du bör överväga att uppgradera din plan. Om mängden transaktionsavgifter som du betalar blir större än skillnaden mellan dina månadsavgifter för din nuvarande plan och nästa högre plan bör du överväga att uppgradera.

Hur kan jag ändra min plan?

Du kan ändra din plan direkt från din Shopify-admin.

Kan jag pausa eller stänga min butik?

Ja. Du kan pausa eller stänga din butik. Att pausa din butik är tillfälligt, medan att stänga din butik är permanent.