Ofte stillede spørgsmål om abonnementstyper

Find svar på almindelige spørgsmål om Shopifys abonnementstyper.

Mister jeg min gratis prøveperiode, hvis jeg tilmelder mig et abonnement?

Nej. Du mister ikke noget, som du har udført i din gratis prøveperiode, når du tilmelder dig et månedsabonnement.

Hvis du tilmelder dig et månedsabonnement, mens du stadig er i gang med din gratis prøveperiode, bliver du ikke opkrævet abonnementsgebyrer, før din gratis prøveperiode udløber.

Hvordan annullerer jeg min butik i løbet af min gratis prøveperiode?

Hvis du ikke vælger en prissætningsplan under din gratis prøveperiode, fastfryses din konto ved afslutningen af den gratis prøveperiode. Du bliver ikke opkrævet noget, før din gratis prøveperiode udløber. Hvis du vælger en prissætningsplan før afslutningen af din gratis prøveperiode, skal du manuelt sætte din butik på pause eller lukke den.

Hvad sker der, hvis jeg aktiverer Shopify Payments og PayPal?

Du kan aktivere både Shopify Payments og tredjepartsudbydere som PayPal eller en brugerdefineret betalingsmetode uden at skulle betale ekstra transaktionsgebyrer.

Hvornår bør jeg ændre mit abonnement?

Det abonnement, du vælger, varierer alt efter din virksomheds behov.

Der er ikke noget specifikt tidspunkt, hvor du bør ændre dit abonnement, men du bør overveje at opgradere det. Hvis beløbet i det transaktionsgebyr, du betaler, bliver større end forskellen mellem dine månedlige gebyrer for dit aktuelle abonnement og det næste abonnement, kan du overveje at opgradere.

Hvordan kan jeg ændre mit abonnement?

Du kan ændre dit abonnement direkte fra din Shopify-administrator.

Kan jeg sætte min butik på pause eller lukke den?

Ja. Du kan sætte din butik på pause eller lukke den. Hvis du sætter din butik på pause er dette midlertidigt, mens lukning af din butik er permanent.