Oversigt over prismuligheder og fakturering

Shopify har en lang række prismuligheder, faktureringscyklusser, kreditkortgebyrer og meget mere. Få mere at vide om fakturering under Administration af fakturering.

Hvis du vil annullere dit abonnement, skal du sætte din butik på pause eller deaktivere den.

Abonnementsgebyrer og -debiteringer

Prismulighederne for Basic Shopify-, Shopify- og Advanced Shopify-abonnementerne har flere priser og gebyrer, som f.eks. månedlig pris, kreditkortgebyrer og tredjepartstransaktionsgebyrer. Dit abonnement debiteres i en af følgende valutaer afhængigt af din lokation:

• Euro (EUR)
  • Britiske pund (GBP)
  • Amerikanske dollars (USD)
  • Indiske rupi (INR)

Få mere at vide om lokale priser for din Shopify-abonnementsordning.

Månedlig pris

Den månedlige pris er et fast abonnementsgebyr for brug af Shopify, som varierer afhængigt af det abonnement, du vælger. Den pris, der er tilknyttet abonnementet, du vælger, er inkluderet i den faktura, der udstedes i slutningen af den tildelte faktureringscyklus.

Hvis du tilmelder dig en faktureringscyklus på et år, kan du få rabat på dit abonnementsgebyr.

Kreditkortgebyrer

Hvis du bruger Shopify Payments som din betalingsudbyder, bliver du opkrævet et mindre gebyr fra Shopify, så du kan acceptere alle større kreditkort, som f.eks. Visa og Mastercard, som betaling i din butik. Du betaler ikke gebyrer til selve udbyderen af kreditkortbetalinger (som f.eks. Visa eller Mastercard). Gebyrerne varierer, alt efter om det er onlinetransaktioner eller fysiske transaktioner, der bruger Shopify POS. Dette skyldes sikkerheden og risikoen ved at foretage onlinebetalinger i forhold til betalinger, der foretages fysisk.

Kreditkortgebyrer varierer afhængigt af det abonnement, du vælger.

Som følge af Brexit har Visa og Mastercard ændret deres klassificering og debitering for transaktioner i Storbritannien og EU. For at overholde disse ændringer klassificerer Shopify disse transaktioner som internationale, og du opkræves det aktuelle internationale gebyr for dit område.

Tredjepartstransaktionsgebyrer

Tredjepartstransaktionsgebyrer er gebyrer, der gælder for hver enkelt transaktion, hvis du bruger en tredjepartsudbyder af betalingstjenester til at tage imod betaling fra kunder. Disse gebyrer dækker, at Shopify integreres med eksterne betalingsudbydere. Tredjepartstransaktionsgebyrerne varierer afhængigt af det abonnement, du vælger.

Når du bruger Shopify Payments, bliver du ikke opkrævet tredjepartstransaktionsgebyrer for ordrer, der behandles via Shopify Payments, Shop Pay, Shop Pay Afbetaling og PayPal Express. Du opkræves heller ikke transaktionsgebyrer på manuelle betalingsmetoder som f.eks. kontantbetaling, kontant ved levering og bankoverførsel.

Shopify Plus-shopejere, der bruger Shopify Payments som deres primære gateway får frafaldet transaktionsgebyrer for alle andre anvendte betalingsmetoder.

Betalingsudbyder

Betalingstjenesteudbydere tilbyder en tjeneste, der overfører pengebeløb fra dine kunder til dig. Udbydere af kreditkortbetalinger giver dine kunder mulighed for at betale ved hjælp af kreditkort. Hvis du vil acceptere kreditkortbetalinger fra dine kunder, kan du opsætte Shopify Payments eller en tredjepartsudbyder af betalingstjenester.

Shopify Payments

Shopify har sin betalingstjenesteudbyder, Shopify Payments, der kan integreres direkte med din betalingsproces. Hvis din virksomhed er kvalificeret til Shopify Payments:

• Du betaler kun kreditkortgebyret uden yderligere tredjepartstransaktionsgebyrer.
  • Dine kunder kan indtaste deres betalingsoplysninger ved betaling uden at forlade din webshop.
  • Du kan opsætte Shopify Payments direkte fra din Shopify-administrator i stedet for at skulle logge på et andet website eller en anden konto.
  • Du kan se dine udbetalinger i realtid direkte i din Shopify-administrator.

Hvis du vil give dine kunder en anden betalingsmåde, f.eks. via PayPal eller en tilpasset betalingsmetode, kan du opsætte disse i tillæg til Shopify Payments uden at skulle betale eventuelle ekstra tredjepartstransaktionsgebyrer.

Tredjepartsudbydere af betalingstjenester

Hvis Shopify Payments ikke er tilgængelig i dit land, eller hvis du foretrækker ikke at bruge det, kan du aktivere en af de tredjepartsudbydere af betalingstjenester, som Shopify kan integreres med. I dette tilfælde opkræver Shopify tredjepartstransaktionsgebyrer, som varierer afhængigt af det abonnement, du vælger. Du opkræves også kreditkortgebyrer fra din tredjepartsudbyder af betalingstjenester. Dette sker separat.

Når du har besluttet, hvilken betalingsudbyder du vil bruge blandt de tilgængelige muligheder, kan du konfigurere dine betalingsindstillinger i din Shopify-administrator.

Faktureringscyklus

En faktureringscyklus er det 30 dages interval, som Shopify fakturerer dine abonnementsgebyrer og -debiteringer med. Du kan ikke vælge den dato, hvor du bliver opkrævet, men du kan udvide din faktureringscyklus til et længere interval (et år) for at optjene rabat.

Der gælder en anden faktureringscyklus for app-abonnementer, så deres faktureringscyklusser vil muligvis ikke altid stemme overens med faktureringsdatoen for Shopify-abonnementets faktureringscyklus.

Hvis du på et tidspunkt sætter din butik på pause eller deaktiverer den, skal du sørge for også at annullere dine app-abonnementer for at undgå yderligere debiteringer senere hen.

Få mere at vide om de forskellige abonnements- og transaktionsgebyrer: Få vist din Shopify-faktura.