Oversigt over prismuligheder og fakturering

Shopify har en lang række abonnementspriser, faktureringsperioder, kreditkortsatser og meget mere. Du kan få mere at vide om fakturering i Administration af fakturering.

Hvis du vil annullere dit abonnement, skal du sætte din butik på pause eller lukke den.

Abonnementsgebyrer og -opkrævninger

Når du gennemgå dine abonnementspriser for Shopify Basic, Shopify, og Shopify Advanced, kan du se flere satser og gebyrer, f.eks. månedlig pris, kreditkortsatser og transaktionsgebyrer. Du bliver faktureret i amerikanske dollars, også selv om din butik er beliggende uden for USA.

Månedlig pris

Den månedlige pris er en tilbagevendende abonnementsopkrævning for brug af Shopify, som varierer afhængigt af det abonnement, du vælger. Den pris, der er tilknyttet abonnementet, du vælger, er inkluderet i den faktura, der udstedes i slutningen af den tildelte faktureringsperiode.

Hvis du tilmelder dig en faktureringsperiode på et, to eller tre år, kan du få rabat på din abonnementsopkrævning.

Kreditkorttakster

Shopify opkræver dig et mindre gebyr, så du kan acceptere de største kreditkort som f.eks. Visa og Mastercard som betaling i din butik. Du betaler ikke gebyrer til kreditkortudbyderen selv. Gebyrerne varierer, alt efter om det er til web og Shopify POS på grund af sikkerheden og risikoen ved at foretage onlinebetalinger i forhold til betalinger, der foretages personligt.

Kreditkortsatser varierer afhængigt af det abonnement, du vælger.

Transaktionsgebyrer

Transaktionsgebyrer er opkrævninger, der gælder for hver enkelt transaktion, hvis du bruger en tredjepartsbetalingstjenesteudbyder til at tage imod betaling fra kunder. Dette gebyr dækker opkrævningen for, at Shopify skal integreres med en ekstern betalingstjenesteudbyder.

Ligesom kreditkortsatser varierer transaktionsgebyrer afhængigt af det abonnement, du vælger.

betalingsudbyder

Betalingstjenesteudbydere tilbyder en tjeneste, der overfører pengebeløb fra dine kunder til dig. Betalingstjenesteudbydere af kreditkort giver dine kunder mulighed for at betale ved hjælp af kreditkort. Hvis du vil acceptere kreditkortbetalinger fra dine kunder, kan du konfigurere Shopify Payments eller en tredjepartsbetalingstjenesteudbyder.

Shopify Payments

Shopify har sin betalingstjenesteudbyder, Shopify Payments, der kan integreres direkte med din betalingsproces. Hvis din virksomhed er kvalificeret til Shopify Payments:

• Du betaler kun kreditkortsatsen uden yderligere transaktionsgebyrer
  • Dine kunder kan indtaste deres betalingsoplysninger ved kassen uden at gå ud af din webshop
  • Du kan konfigurere Shopify Payments direkte fra din Shopify-administrator i stedet for at skulle logge på et andet website eller en anden konto
  • Du kan se dine udbetalinger i realtid direkte fra din Shopify-administrator.

Hvis du vil give dine kunder en anden betalingsmåde, f.eks. via PayPal eller en brugerdefineret betalingsmetode, kan du konfigurere disse i tillæg til Shopify Payments uden at skulle betale eventuelle ekstra transaktionsgebyrer.

Tredjepartsbetalingsudbydere

Hvis Shopify Payments ikke er tilgængelig i dit land, eller hvis du foretrækker ikke at bruge det, kan du aktivere en af de tredjepartsbetalingstjenesteudbydere, som Shopify kan integreres med. I dette tilfælde opkræves der transaktionsgebyrer.

Når du har besluttet, hvilken betalingstjenesteudbyder du vil bruge blandt de tilgængelige muligheder, kan du konfigurere dine betalingsindstillinger i din Shopify-administrator.

Faktureringsperiode

En faktureringsperiode er det 30 dages interval, som Shopify fakturerer dine abonnementsgebyrer og -opkrævninger med. Du kan ikke vælge den dato, hvor du bliver opkrævet, men du kan udvide din faktureringsperiode til et længere interval (et, to eller tre år) for at optjene rabat.

Der gælder en anden faktureringsperiode for app-abonnementer, så deres faktureringsperioder vil muligvis ikke altid stemme overens med faktureringsdatoen for Shopify-abonnementets faktureringsperiode.

Hvis du på et tidspunkt sætter din butik på pause eller lukker den, skal du sørge for også at annullere dine app-abonnementer for at undgå yderligere opkrævninger senere hen.

Relaterede oplysninger

Få mere at vide om de forskellige abonnements- og transaktionsgebyrer: Få vist din Shopify-faktura.