Opsætning af Shopify Payments

Du kan aktivere Shopify Payments fra siden Betalinger i Shopify-indstillingerne.Gennemgå dine krav til berettigelse og bankkontoen, inden du konfigurererShopify Payments.

De oplysninger, der skal bruges til at fuldføre opsætningen af din Shopify Payments-konto, afhænger af det land, hvor din butik er baseret. Se listen over krav for hvert understøttet land.

Når du har opsat Shopify Payments, kan dine kunder foretage betalinger i din butik via både kredit og debetkort, der har et CVV-nummer.

Omkostninger ved brug af Shopify Payments

Shopify Payments-omkostningerne varierer afhængigt af dit abonnement. Du kan sænke kreditkortgebyrerne ved at opgradere dit abonnement hos Shopify. Du kan se den komplette liste over priser opdelt efter abonnement på Shopifys prisside.

Der er ingen månedlige gebyrer, skjulte gebyrer eller opsætningsgebyrer for Shopify Payments ud over dit kreditkortgebyr og abonnementsgebyrerne for din butiks Shopify-abonnementsordning. Der er ingen tredjepartstransaktionsgebyrer for ordrer, når du bruger Shopify Payments som databehandler.

Hvis du på et tidspunkt beslutter dig for at ændre dit abonnement, bliver din kreditkortgebyr for Shopify Payments opdateret. Når du aktiverer Shopify Payments, stopper du med at betale de transaktionsgebyrer for abonnementet, som er angivet på Shopifys prisside. Og på samme måde gælder det, at hvis du bruger Shopify Payments og skifter til en anden betalingsbehandler, begynder du at betale transaktionsgebyrer for abonnementet til Shopify. Disse gebyrer er højere end de gebyrer, du betaler til din nye tredjepartsbetalingsbehandler.

Når du har konfigureret Shopify Payments og er begyndt at få ordrer betalt med Shopify Payments, kan du eksportere dine transaktioner for at spore dine gebyrer.Få mere at vide om at eksportere dine transaktioner.

Opsæt Shopify Payments

Inden du opsætter Shopify Payments, skal du beslutte dig for din butiksvaluta. Din butiksvaluta er den valuta, som bruges i din Shopify-administrator. Det er den valuta, som du prissætter dine produkter i og som bruges i dine rapporter. Du skal vælge en butiksvaluta, før du foretager dit første salg. Hvis du har brug for at ændre din butiks valuta, når du har foretaget dit første salg, kan du kontakte Shopify Support for at ændre din butiks valuta.

Det er kun butiksejeren, der kan ændre betalingstjenesteudbyderen.

De oplysninger, der skal bruges til at fuldføre opsætningen af din Shopify Payments-konto, afhænger af det land, hvor din butik er baseret. Se listen over krav for hvert understøttet land.

Fremgangsmåde:

Sådan fuldfører du kontoopsætningen

Når du opretter en konto hos Shopify Payments, er det vigtigt, at formularen bliver korrekt og fuldstændigt udfyldt for at mindske risikoen for bekræftelsesproblemer fra vores bankpartnere i fremtiden.

Vælg din virksomhedstype i afsnittet Virksomhedsoplysninger. Hvis det er relevant, skal du tilføje dit virksomhedsnummer, dit EIN- eller identificationsnummer (TIN) afhængigt af, hvilket land din virksomhed ligger i. Adressen i dette afsnit skal være den adresse, der er angivet i din virksomhedsregistreringsdokumentation. Hvis du ikke har en registreret virksomhed med et nummer, kan det være mere passende for dig at vælge en enkeltmandsvirksomhed som din virksomhedstype.

Hvis du konfigurerer din Shopify Payments-konto som registreret virksomhed eller en anden virksomhedstype end en enkeltmandsvirksomhed, skal du stadig angive personlige oplysninger for en kontorepræsentant. Kontorepræsentanten skal være en ejer, en overordnet bestyrelsesmedlem eller direktør, som har en betydelig kontrol over firmaet, og som har mulighed for at juridisk binde firmaet til Servicevilkår for Shopify Payments. Dette er et krav fra vores bankpartnere til brug for bekræftelse.

Hvis du befinder dig i USA, skal du opsætte totrinsgodkendelse for at modtage udbetalinger. Udbetalinger kan blive sat på pause, hvis du ikke har aktiveret totrinsgodkendelse på din Shopify-konto.

Du kan få mere at vide om krav til identitetsdokumenter, og hvilke dokumenter der accepteres i de forskellige lande under krav til personlige oplysninger for Shopify Payments.

Alle anmodninger om dokumentation til personlige oplysninger er angivet i afsnit B1-3 i Servicevilkår for Shopify Payments. Hvis du vil gennemgå vores Servicevilkår fuldt ud, skal du rulle til bunden af siden og vælge dit land.

Når du har opsat Shopify Payments, kan du konfigurere dine indstillinger eller udføre en testtransaktion i din butik.

Hvis du vil overføre ejerskabet af din Shopify Payments-konto, skal du kontakte Shopify Support.

Oplysningskrav for Shopify Payments

På grund af lovgivningen i forskellige lande skal du angive oplysninger om dig og din virksomhed. Disse oplysninger indsamles med henblik på at identificere shopejere, der bruger Shopify Payments, herunder retmæssige ejere af en specifik virksomhed. Formålet med indsamlingen af disse oplysninger er at overholde lovmæssige krav med henblik på at forebygge hvidvaskning, økonomisk støtte af terrorister og anden økonomisk kriminalitet.

I takt med at lokale regler og lokal lovgivning ændres, kan Shopify og dets partnere kontakte dig med henblik på at indsamle yderligere oplysninger om dig og din virksomhed. Disse standardgennemgange kan ske når som helst, mens du har en Shopify-konto.

De oplysninger, som Shopify er forpligtet til at indsamle, varierer fra land til land, men omfatter normalt detaljer om følgende:

• Det individ, der oprettede Shopify Payments-kontoen
  • Den virksomhed, der er knyttet til Shopify Payments-kontoen
  • De individer, der ejer eller kontrollerer virksomheden. Dette omfatter virksomhedsejeren eller et ledende bestyrelsesmedlem, der har juridisk fuldmagt til at underskrive dokumenter for virksomheden

Sørg for, at din dokumentation, når du leverer dokumenter som bevis, kan hjælpe bekræftelsesprocessen:

• er klar og stor nok til at kunne læse
  • er korrekt og gyldig
  • er opdateret med den seneste mulige dato
  • er fuldført, og alle oplysninger er synlige
  • er fri for fejl eller stavefejl
  • matcher de angivne oplysninger

Dokumenter til bekræftelse af identitet og hjemmeadresse

Hvis din identitet ikke kan bekræftes ved hjælp af de oplysninger, du angav på det tidspunkt, hvor du tilmeldte dig Shopify Payments, kan du blive bedt om at angive yderligere dokumentation. Der kræves to forskellige dokumenter til bekræftelse af et individ med en Shopify Payments-konto:

• Et dokument, der beviser vedkommendes identitet
  • Et dokument, der beviser vedkommendes hjemmeadresse

Du kan ikke bruge det samme dokument som bevis på både identitet og hjemmeadresse.

Når du uploader bevis på identitetsdokumenter, skal du sikre dig følgende:

• Dokumenter skal uploades i fuld farve. Scanninger, fotokopier og sort/hvid-billeder accepteres ikke.
  • Dokumenterne skal være gyldige og må ikke være udløbet.
  • Dokumenterne skal være tydelige og store nok til at læse.
  • Fotokopier af dokumenter vedrørende identitet accepteres ikke.
  • Du skal uploade komplette dokumenter. Et komplet dokument indeholder følgende:

• både for- og bagsiden på et kørekort eller identitetskort som separate billeder
    • Hele siden med personlige oplysninger i et pas
  • Dokumenter kan uploades i .png- eller .jpg- format.

Dokumenter vedrørende bekræftelse af hjemmeadresse skal opfylde følgende betingelser:

• Dokumenter skal være tydelige og store nok til, at de kan læses. Ingen oplysninger kan redigeres eller dækkes.
  • Dokumenter skal være dateret inden for de seneste tre til seks måneder, afhængigt af kravene for Shopify Payments i dit land.
  • Dokumenterne skal være komplette. Et komplet dokument indeholder følgende:

• Hele siden af dokumentet
    • Individets fulde navn og adresse, som fremgår tydeligt og læseligt
  • Dokumenterne kan uploades i formatet .png, .jpg eller .pdf.

Du kan få mere at vide om oplysninger og krav til dokumenter på hele listen over accepterede dokumenttyper for hvert land.

Dokumenter til bekræftelse af virksomhed

Hvis din virksomhed ikke kan bekræftes ved hjælp af de oplysninger, du angav på det tidspunkt, hvor du tilmeldte dig Shopify Payments, kan du blive bedt om at angive yderligere dokumentation. De dokumenter, du indsender, skal angive virksomhedens navn, virksomhedsadresse samt firmaets registreringsnummer eller momsnummer.

I forbindelse med bekræftelse af din virksomhed skal du uploade dit officielle føderale registreringsdokument for virksomheden, som indeholder dit føderale skatteregistreringsnummer (såfremt dette er muligt).

Dokumenter vedrørende bekræftelse af virksomheder skal opfylde følgende betingelser:

• Dokumenterne skal være tydelige og store nok til at læse.
  • Dokumenterne skal være gyldige og repræsentative for en opdateret registrering.
  • Du skal uploade komplette dokumenter. Et komplet dokument indeholder følgende:

• virksomhedens fulde navn, virksomhedsadressen og enten momsnummer eller virksomhedsregistreringsnummer er tydeligt angivet og læseligt
    • Alle sider i dokumenter med flere sider. Upload en PDF-fil med alle de relevante sider
  • Dokumenter kan uploades i .png- .jpg-, eller .pdf- format.

Få mere at vide ved at se den fulde liste over accepterede dokumenttyper for alle lande.

Reelle ejerskabsoplysninger

Virksomheder, der er registreret i Irland, skal angive oplysninger om reelt ejerskab. Disse oplysninger skal være nøjagtige og aktuelle. Yderligere oplysninger findes i Reelle ejerskabsoplysninger for Irland.

Upload af bekræftelsesdokumenter

På grund af de følsomme personlige oplysninger, som findes i de anmodede bekræftelsesdokumenter, er det kun dokumenter, der uploades via de sikre bannere i Shopify-administratoren, som accepteres. Dokumenter, der sendes via mail eller chat slettes af hensyn til din sikkerhed og dit privatliv, og de kan derfor ikke bruges.

Gennemgangsproces for dokumenter

Dine uploadede dokumenter vedrørende identitet, adresse og juridisk enhed skal gennemgås og sammenholdes med oplysningerne for din Shopify Payments-konto, før din virksomhed kan blive fuldt bekræftet.

Dine udbetalinger kan blive sat på hold under gennemgangen, indtil dine oplysninger er bekræftet, men din butik forbliver normalt åben, og kunderne kan stadig købe dine produkter. Hvis du har uploadet dokumenter, der opfylder kravene, og derefter senere modtager meddelelsen om, at dine oplysninger ikke er blevet bekræftet, skal du kontakte Shopify Support.

Få mere at vide om konto på hold.

Betalingsmetode – manuel gennemgang

Nogle lokale betalingsmetoder for Shopify Payments skal godkendes, før du kan bruge dem. Når du aktiverer Shopify Payments, starter godkendelsesprocessen for relevante lokale betalingsmetoder automatisk. En betalingsmetode forbliver statussen »manuel gennemgang« under gennemgangen. Hvis din ansøgning godkendes, kan du og dine kunder begynde at bruge betalingsmetoden.