Fejlfinding af betalingsgateways

Dette afsnit omhandler nogle af de mest almindelige problemer i forbindelse med din butiks betalingssystemer, og det indeholder links til fejlfindingstrin.

Fejlfinding i forbindelse med en kundes betaling

Hvis en kunde oplever betalingsfejl, når han eller hun prøver at betale, kan du se historikken for forladte betalinger eller ordretidslinjen for at få flere oplysninger.

Fejlfinding af Shopify Payments

Hvis du har problemer med at knytte din bankkonto til Shopify Payments, kan du læse Bankkontokrav til Shopify Payments. Hvis du har problemer med gatewayen efter opsætningen, skal du tjekke Shopify-statussiden for at bekræfte, om der er nedbrud.

Hvis din Shopify Payments-konto er sat på pause, skal du læse bannermeddelelsen på startsiden i din Shopify-administrator for at få oplysninger om de næste trin og få Shopify-butiksejeren til at tjekke sin mailadresse.

Grundlæggende fejlfinding til betalingsgateways fra tredjepart

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til din betalingsgateway fra tredjepart, kan du prøve at følge disse fejlfindingstrin:

• Bekræft kontooplysningerne – De fleste betalingsgateways fra tredjepart kræver kun et konto-id og adgangskode eller sikkerhedsnøgle, som skal angives i Shopifys indstillinger. Mange problemer kan skyldes, at disse værdier er forkerte, så det er vigtigt at sikre, at værdierne er korrekt.
  • Kontrollér om der er yderligere opsætningstrin – Betalingsgateways fra tredjepartsudbydere kan angive yderligere vejledning til opsætning. Gå til tredjepartsudbyderens website for at fuldføre eventuelle yderligere trin. Få mere at vide om konfigurering af tredjepartsudbydere af betalingstjenester.
  • Kontakt din betalingsgateway – De fleste af indstillingerne for din gateway findes på din konto for din betalingsgateway fra tredjepart og ikke i din Shopify-administrator. Kontakt supportafdelingen for din betalingsgateway fra tredjepart for at kontrollere, om indstillingerne er konfigureret korrekt til at oprette forbindelse til din Shopify-konto, og at eventuelle indstillinger for testtilstand er blevet deaktiveret.

Betalingsgateway eller -tjenester fra tredjepart

Amazon Pay

Du kan finde løsninger på problemer med Amazon Pay ved at gå til Aktivér Amazon Pay i Amazon Pay.

Apple Pay

Du kan finde løsninger på problemer med Apple Pay ved at gå til Fejlfinding i Apple Pay.

Authorize.net

Du kan finde løsninger på problemer med Authorize.net ved at gå til Fejlfinding af Authorize.net under Opsæt Authorize.net.

Google Pay

Du kan finde løsninger på problemer med Google Pay ved at gå til Fejlfinding i Google Pay.

iDEAL (via Mollie)

Du kan finde løsninger på problemer med iDEAL under iDEAL-betalinger.

PayPal

Du kan finde løsninger på problemer med PayPal ved at gå til Almindelige problemer under Opsæt PayPal.

VirtualMerchant

Du kan finde en løsning på problemet med beskeden "ssl_salestax" ved at gå til Ret ssl_salestax-fejl i VirtualMerchant.