Fejlfinding af betalings-gateways

Dette afsnit omhandler nogle af de mest almindelige problemer i forbindelse med din butiks betalingssystemer, og det indeholder links til fejlfindingstrin.

Fejlfinding af Shopify Payments

Hvis du har problemer med at knytte din bankkonto til Shopify Payments, kan du læse Bankkontokrav til Shopify Payments. Hvis du har problemer med gatewayen efter konfiguration, skal du tjekke Shopify-statussiden for at se, om der er nedbrud.

Hvis din Shopify Payments-konto er sat på pause, skal du læse bannermeddelelsen på startsiden i din Shopify-administrator for at få oplysninger om de næste trin og få Shopify-kontoejeren til at tjekke sin e-mailadresse.

Grundlæggende fejlfinding til betalings-gateways fra tredjepart

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til din betalings-gateway fra tredjepart, kan du prøve at følge disse fejlfindingstrin:

• Bekræft kontooplysningerne – De fleste betalings-gateways fra tredjepart kræver kun et konto-id og adgangskode eller sikkerhedsnøgle, som skal angives i Shopifys indstillinger. Mange problemer kan skyldes, at disse værdier er forkerte, så det er vigtigt at sikre, at værdierne er korrekt.

• Kontrollér de yderligere konfigurationstrin – Betalings-gateways fra tredjeparter kan vise en yderligere konfigurationsvejledning, når du klikker på Rediger i afsnittet Indstillinger > Betalingstjenesteudbydere. Her er f.eks. yderligere vejledning til konfiguration af Chase Paymentech (Orbital):

Fremhævede ekstra betalings-gateway-trin

• Kontakt din betalings-gateway – De fleste af indstillingerne for din gateway findes på din konto for din betalings-gateway fra tredjepart og ikke i din Shopify-administrator. Kontakt supportafdelingen for din betalings-gateway fra tredjepart for at kontrollere, om indstillingerne er konfigureret korrekt til at oprette forbindelse til din Shopify-konto, og at eventuelle indstillinger for testtilstand er blevet deaktiveret.

Betalings-gateway eller -tjenester fra tredjepart

Amazon Pay

Du kan finde løsninger på problemer med Amazon Pay ved at gå til Aktivér Amazon Pay i Amazon Pay.

Apple Pay

Du kan finde løsninger på problemer med Apple Pay ved at gå til Fejlfinding i Apple Pay.

Authorize.net

Du kan finde løsninger på problemer med Authorize.net ved at gå til Fejlfinding af Authorize.net under Konfigurer Authorize.net.

Google Pay

Du kan finde løsninger på problemer med Google Pay ved at gå til Fejlfinding af din Google Pay-konfiguration under Google Pay.

iDeal (via Mollie)

Du kan finde løsninger på problemer med iDeal under iDEAL-betalingstjenesteudbyder hos Mollie.

PayPal

Du kan finde løsninger på problemer med PayPal ved at gå til Almindelige problemer under Konfigurer PayPal.

SagePay

Du kan finde løsning på problemer med meddelelsen "Omdiriger kunden" ved at gå til Ret fejlen "Omdiriger kunden" i SagePay.

VirtualMerchant

Du kan finde en løsning på problemet med meddelelsen "ssl_salestax" ved at gå til Ret ssl_salestax-fejl i VirtualMerchant.