Authorize.net betalingstjenesteudbyder

Bemærk: Authorize.net er kun tilgængelig for butikker i visse lande. Du kan se en liste over understøttede lande i Betalingsoplysninger efter land eller region

Authorize.net er en betalingstjenesteudbyder, som giver dig mulighed for at acceptere kreditkortbetalinger i din Shopify-butik.

Konfigurer Authorize.net i din butik

1. Deaktiver testtilstand for Authorize.net
  2. Aktivér Authorize.net i Shopify

Deaktiver testtilstand for Authorize.net

Din Authorize.net-konto er i testtilstand, når du åbner en shopejerkonto hos dem. Testserverne er ikke kompatible med Shopify, så du skal deaktivere testtilstand for din Authorize.net-konto.

Trin:

1. Log ind på shopejergrænsefladen på https://account.authorize.net/.

2. Vælg Settings (Indstillinger) under Account (Konto) i hovedmenuen.

3. Klik på Test Mode (Testtilstand) i afsnittet Security Settings (Sikkerhedsindstillinger).

4. Klik på Turn Test OFF (Slå test FRA) for at deaktivere testtilstand for din konto.

Når du har deaktiveret testtilstand, kan du aktivere Authorize.net i Shopify.

Aktivér Authorize.net i Shopify

1. Klik på Skift udbyder:

2. Vælg Tredjepartsbetalingsudbyder i dialogboksen Skift udbyder.

3. Vælg Authorize.net i rullemenuen, og klik derefter på Fortsæt.

4. Indtast dit API-login-id og din transaktionsnøgle.

5. Når du har indtastet legitimationsoplysningerne, skal du klikke på Aktivér.

Authorize.net er nu konfigureret til at behandle kreditkortbetalinger i din Shopify-butik.

Brug Authorize.net i testtilstand

Hvis du vil bruge Authorize.net i testtilstand, skal du tilmelde dig en Authorize.net-sandkassekonto. Når du har tilmeldt dig en sandkassekonto, skal du konfigurere testtilstand i din Shopify-administrator.

Sådan konfigurerer du testtilstand:

1. I afsnittet Authorize.net skal du klikke på Rediger:

2. Markér afkrydsningsfeltet Brug testtilstand, og indtast legitimationsoplysningerne til din sandkasse:

3. Klik på Gem.

Du kan nu teste din Authorize.net-konfiguration ved at foretage et køb i din butik med et af Authorize.net-testkortnumrene.

Authorize.net Fejlfinding

Tilbagebetaling mislykkes på grund af obligatorisk felt

Når du forsøger at tilbagebetale en ordre i Shopify, som er betalt med Authorize.net, vil du muligvis se en fejlmeddelelse som Bill To Last Name is required. Denne meddelelse betyder, at ét eller flere felter på din Authorize.net-hostede betalingsformular er indstillet til required, hvilket medfører en fejl med Shopify-ordrer. Inden du kan tilbagebetale ordrer i Shopify, skal du gå til den hostede betalingsformular på din Authorize.net-konto og angive alle felterne til ikke påkrævet. Du kan få hjælp til at indstille felter på din hostede betalingsformular i supportcenteret til Authorize.net.