Brug af Adyen på Shopify

Adyen er en betalingsgateway, hvor virksomheder på virksomhedsniveau kan acceptere betalinger. Få mere at vide i vejledningerne Kom i gang med Adyen og konfiguration af tredjepartsudbydere af betalingstjenester.

Du kan sikre nøjagtig dataadministration ved at integrere Shopify, herunder Adyens betalingsdata, med din ERP-software (Enterprise Resource Planning). Denne integration sikrer en mere problemfri dataadministration og synkronisering mellem dine systemer.

Ikke-kvalificerede eller inkompatible funktioner ved brug af Adyen

Visse funktioner er ikke tilgængelige eller er ikke kompatible med Adyen på Shopify-integrationen:

• Lokale betalingsmetoder: Det er ikke alle lokale betalingsmetoder, som Adyen tilbyder, der er tilgængelige via Adyen i Shopify-integrationen.
  • Værktøjer til forebyggelse svindel: Når du bruger Adyen på Shopify, har du ikke adgang til de værktøjer til forebyggelse af svindel, der er tilgængelige i Shopify Payments, såsom håndtering af tvister, forebyggelse af korttest, svindelkontrol og analyser. Du kan dog stadig bruge Shopifys svindelanalyse og Shopify Flow til at automatisere driften. Adyen tilbyder sine egne værktøjer til forebyggelse af svindel, som kan koste et ekstra gebyr.
  • Shopify Checkout: Hvis du vil bruge Adyen på Shopify, skal du bruge Shopify Checkout. Hvis du har et Shopify Plus-abonnement, skal du bruge betalingsudvidelighed.

Aktivér Adyen

Hvis du vil acceptere betalinger med Adyen på Shopify, skal du først oprette en konto hos Adyen. Hvis du ikke har en Adyen-konto, når du forsøger at føje Adyen-betalingsintegrationen til din Shopify-butik, kan du ikke aktivere den eller behandle betalinger.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Betalinger i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Administrer i afsnittet Shopify Payments.
  3. Klik på Skift til en tredjepartsudbyder, og klik derefter på Skift til en tredjepartsudbyder igen for at bekræfte.
  4. Vælg Adyen Payments – Kreditkort på listen over tilgængelige betalingsudbydere.
  5. Klik på Administrer konto.
  6. Hvis det er nødvendigt, skal du give Adyen-betalingsudvidelsen adgang til og redigere din butiks data.
  7. Vælg den Adyen-konto, som du vil bruge med din Shopify-butik, på siden Adyen-betalingskonfiguration.
  8. Følg vejledningen i Adyens kundeområde for at installere Adyen-betalingsappen til Shopify og teste din integration.

Adyen-support og -ressourcer

Hvis du har brug for hjælp med Adyen i forbindelse med Shopify, såsom problemer med administration af dine Adyen-indstillinger eller -transaktioner, kan du sende en mail til Adyen Support på support@adyen.com. Du kan få mere at vide om Adyen og dens integration med Shopify i følgende ressourcer: