Forebyggelse af svindel

Din Shopify-butik giver dig oplysninger og værktøjer, der kan hjælpe dig med at forhindre svindelaktivitet. Gennemgå følgende tabel for at få mere at vide om de tilgængelige funktioner og værktøjer til forebyggelse af svindel. Disse funktioner og værktøjer kan være med til at informere om de handlinger, du kan udføre for at minimere svindel og dens indvirkning på din butik.

Funktioner til svindelbeskyttelse hos Shopify
Funktion Tilgængelighed Beskrivelse
Svindelanalyse
  • Butikker, der bruger Shopify Payments.
  • Butikker, der bruger de fleste tredjepartsbetalingsprocessorer, og som har Shopify-abonnementet, Advanced Shopify-abonnementet eller Shopify Plus-abonnementet.
Brug svindelanalyse til at beslutte, hvilke ordrer du vil klargøre baseret på vigtige indblik og risikoniveauer.
Shopify Protect Butikker i USA, der bruger Shop Pay. Brug Shopify Protect til at beskytte kvalificerede ordrer mod svigagtige og ikke-godkendte chargebacks.
Shopify Flow
  • Butikker med Basic-, Shopify-, Advanced Shopify- eller Shopify Plus-abonnement.
  • Butikker, der bruger Shopify Fulfillment Network (SFN).
Brug Shopify Flows workflows til at oprette regler, tillade lister og blokeringslister, der styrer, hvilke ordrer din butik accepterer.
Dynamisk 3DS Butikker, der bruger Shopify Payments. Alle betalinger via Shopify Payment godkendes automatisk med 3D Secure for at hjælpe med at forhindre svigagtige chargebacks.
Beskyttelse mod test af kort Butikker, der bruger Shopify Payments. Integreret testbeskyttelse af kort hjælper med at forhindre svindel med kreditkort ved betaling.
Håndtering af tvister Butikker, der bruger Shopify Payments Håndtering af tvister er automatiseret, så du kan fokusere på at drive din virksomhed.
Registrering af proxy Butikker, der bruger Shopify Payments. Kunder, der bruger en proxytjeneste eller IP-adresse, er markeret.
Optimering af godkendelsesrate Butikker, der har et Shopify Plus-abonnement, bruger Shopify Payments og bruger ShopifyQL Notebooks-appen. Shopify Payments bruger maskinel indlæring til at optimere godkendelsesraterne for transaktioner. Dette kan hjælpe med at øge antallet af accepterede godkendelser og mindske antallet af afviste transaktioner i din butik. Dette gøres ved at forbedre de oplysninger, der gives til betalingsprocessorer, når en transaktion indsendes, og ved at gendanne afviste transaktioner med smarte nye forsøg og genrouting.
Kontrol af registrering af betaling Butikker, der ikke bruger Shopify Payments. Når din butik automatisk registrerer betalinger for alle ordrer, herunder ordrer med høj risiko, skal du være opmærksom på de transaktionsgebyrer fra tredjeparter, der er relevante for dine ordrer. Du kan styre de ordrer, som du accepterer betaling fra, og hvornår du accepterer betalingen, i indstillingerne for registrering af betaling på siden Betalinger i din Shopify-administrator.

I dette afsnit