Advanced Cash on Delivery

Bemærk: Appen Advance Cash on Delivery er kun tilgængelig for butikker i Indien, der bruger indiske rupier (INR) som butiksvaluta. Hvis din butik ikke er kvalificeret, viser appen beskeden Cash on Delivery payment method has been deactivated.

Appen Advanced Cash on Delivery giver dine kunder mulighed for at betale kontant ved levering, når de køber i din butik.

Appen Advanced Cash on Delivery giver funktionalitet, der ikke er tilgængelig, når du angiver Kontant ved levering (COD) med indstillingen Manuelle betalinger i din administrators Betalingsindstillinger. Appen Advanced Cash on Delivery giver dig for eksempel mulighed for at:

Bemærk: Hvis du allerede har indstillet Kontant ved levering (COD) som en manuel betalingsmulighed i dine Betalingsindstillinger, bliver du bedt om at deaktivere denne indstilling, når du har opsat appen Advanced Cash on Delivery.

Gør berettigelsen til Advanced Cash on Delivery til at være efter prisinterval

Du kan angive en række ordrepriser, der giver mulighed for kontant ved levering. Dette prisinterval er den beregnede subtotal, før levering og skatter. Du kan for eksempel angive en maksimumspris for ordrer med kontant ved levering, hvis du ikke vil risikere at sende dyre ordrer uden forudbetaling. Hvis en ordre ikke ligger inden for det angivne prisinterval, og din kunde har angivet kontant ved levering som betalingsmetode, får din kunde en fejlmeddelelse, når vedkommende forsøger at fuldføre ordren.

1. Åbn appen Advanced Cash on Delivery.

2. Indtast den laveste ordrepris for kontant ved levering i feltet Minimumpris i afsnittet Ordresubtotal. Du kan indstille dette til 0, hvis du ikke vil angive en minimumpris.

3. Indtast den maksimale ordrepris i feltet Maksimumpris.

Gør berettigelsen til Advanced Cash on Delivery til at være efter postnummer

Kontant ved levering er som standard tilgængelig for alle postnumre i Indien. Hvis du ikke ønsker at tilbyde kontant ved levering til alle postnumre, kan du angive, hvilke postnumre der er berettigede ved hjælp af appen Advanced Cash on Delivery. Du kan enten manuelt indtaste disse postnumre, eller du kan uploade en liste over dem i en CSV-fil til din Shopify-administrator.

1. Vælg Begræns, hvor kontant ved levering er tilgængelig i afsnittet Postnumre.

2. Du kan uploade en CSV-fil med en liste over postnumre ved at klikke på linket Upload en CSV-fil eller trække og slippe CSV-filen i området Betjente postnumre.

Tip! Klik på linket Eksempel-CSV for at downloade en CSV-fil, der viser, hvordan du angiver dine postnumre, så de genkendes af Shopify.

1. Hvis du vil indtaste postnumre manuelt, skal du klikke på linket Manuel indtastning og derefter indtaste hver postnummer adskilt af kommaer eller mellemrum.

Opret leveringspriser for Advanced Cash on Delivery

Bemærk: Du skal markere afkrydsningsfeltet Dette er et fysisk produkt for alle dine produkter, ellers vises leveringspriserne ikke i din butiks betalingsproces.

Du kan opkræve et ekstra beløb fra kunderne for ordrer med kontant ved levering. Dette beløb beregnes som en leveringspris, der inkluderer både leveringsomkostninger og et gebyr for kontant ved levering. Når dine kunder foretager et køb, kan de vælge en leveringsmetode, der inkluderer gebyret for kontant ved levering.

Du kan oprette flere forskellige leveringspriser for kontant ved levering. Måske ønsker du at opkræve et højere leveringsgebyr for kontant ved fremskyndet levering.

Bemærk: Det er god kutyme at oprette priser i Advanced Cash on Delivery-appen, som svarer til de leveringspriser, du allerede har oprettet for din butik. Du kan oprette en tilsvarende pris for kontant ved levering for hver enkelt leveringspris i Indstillinger for levering i administratoren. Vi anbefaler, at du bruger en konsekvent navngivningsmetode for at holde styr på dem. Hvis du for eksempel har en leveringspris med navnet "Fremskyndet levering", kunne du oprette en leveringspris med navnet "Fremskyndet levering + kontant ved levering".

Hvis du vil tilføje et gebyr for kontant ved levering, skal du indtaste et samlet gebyr, der inkluderer levering og gebyret for kontant ved levering. Hvis du for eksempel allerede har en leveringspris for fremskyndet levering på 30,00 Rs., og du vil tilføje et gebyr på 10,00 Rs. for kontant ved levering, kan du oprette en pris for "Fremskyndet levering + kontant ved levering" på 40,00 Rs.

Fuldfør følgende trin for at oprette en leveringspris for kontant ved levering:

1. Åbn appen Advanced Cash on Delivery.

2. Vælg Opret nye leveringspriser for kontant ved levering i afsnittet Leveringspriser for kontant ved levering, og klik derefter på Tilføj pris.

3. Indtast et navn til prisen i feltet Navn.

4. Skriv en beskrivelse af denne leveringspris for kontant ved levering i feltet Beskrivelse.

5. Markér Prisbaseret i afsnittet Interval, og angiv minimale og maksimale ordrepriser i de angivne felter, hvis du vil basere leveringsprisen på pris.

6. Vælg Vægtbaseret i afsnittet Interval, og angiv minimum- og maksimumvægt for ordrer i de angivne felter, hvis du vil basere leveringsprisen på vægt.

7. Indtast den pris, du vil opkræve for denne leveringspris for kontant ved levering, i feltet Prisbeløb. Dette inkluderer både leveringsprisen og det ekstragebyr, du vil opkræve for kontant ved levering.

8. Klik på Gem.

Bemærk: Dine kunder kan kun vælge betalingsmetoden Kontant ved levering, når de vælger en leveringspris, der er oprettet i appen Advanced Cash on Delivery.

Angiv en tilpasset takkemeddelelse

Hvis du vil vise en takkemeddelelse på ordrestatussiden, når kunden har afgivet sin ordre, skal du skrive beskeden i afsnittet Yderligere instruktioner.

Aktivér betalingsmetoden Kontant ved levering

Når du er færdig med opsætningen af appen Advanced Cash on Delivery, skal du aktivere betalingsmetoden, for at gøre den tilgængelig for dine kunder.

Klik på Aktivér nu på banneret øverst på siden.

Tilføj et kodestykke, der kontrollerer, om kontant ved levering er muligt

Du kan føje en tilgængelighedskontrol til din butiks tema, så dine kunder kan se, om kontant ved levering kan benyttes for deres postnummer. Dette kan gøres, når du har aktiveret betalinger med Advanced Cash On Delivery for din butik.

Fejlfinding til ordrer med kontant ved levering

Visse tredjepartsapps til ordreklargøring eller regnskab kan muligvis ikke genkende Kontant ved levering, når du har opdateret ordren med knappen Markér som betalt. Hvis du bruger tredjepartsapps til ordreklargøring eller regnskab, kan du markere din ordre med kontant ved levering som betalt på siden Ordreoplysninger.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Klik på ordrenummeret.

3. Vælg Markér som betalt med kontanter i rullemenuen Flere handlinger.

Deaktiver betalinger med Advanced Cash on Delivery

Hvis du ikke længere vil bruge Advanced Cash on Delivery, kan du når som helst gøre det utilgængeligt ved at deaktivere det i betalingsindstillingerne.