Manuelle betalingsmetoder

Nogle kunder ønsker ikke at betale for deres ordrer med et kreditkort. Disse kunder kan alligevel afgive deres ordrer online, hvis du konfigurerer en manuel betalingsmetode. Når dine kunder bruger en manuel betalingsmetode, kan du arrangere at modtage deres betaling uden for din onlinebetaling. Når du har modtaget betalingen, kan du godkende ordren manuelt. Almindelige typer af manuel betaling omfatter kontantbetaling ved levering (COD), postanvisninger og bankoverførsler. Hvis din butik og dine kunder befinder sig i Canada, kan du acceptere pengeoverførsler via e-mail.

Bemærk: Du vil ikke blive opkrævet transaktionsgebyrer for manuelle betalinger.

Ordrer, hvor manuel betaling accepteres, er markeret som ikke betalt på siden Ordrer. Når du har modtaget betaling for en kundes ordre, kan du markere ordren som betalt på siden med ordreoplysninger og opfylde ordren på samme måde, som hvis kunden havde foretaget en onlinebetaling.

For at komme i gang med manuelle betalinger kan du bruge en foreslået manuel betalingsmetode, eller du kan oprette en brugerdefineret manuel betalingsmetode.

Brug en foreslået manuel betalingsmetode

Du kan vælge på en liste med foreslåede manuelle betalingsmetoder på siden med indstillinger for Betalingstjenesteudbydere i din Shopify-administrator.

Trin:

1. I afsnittet Manuelle betalinger skal du vælge en foreslået betalingsmetode i rullemenuen Aktivér brugerdefineret betaling:

Valg af en foreslået betalingsmetode i rullemenuen

2. Indtast vejledning til, hvordan kunden skal betale for sin ordre, når denne betalingsmetode anvendes.

1. Klik på Aktivér.

Når dine kunder betaler ved hjælp af en manuel betalingsmetode, vil de få vist navnet på betalingsmetoden og vejledningen til, hvordan de gennemfører betalingen, på ordrebekræftelsesskærmen.

Opret en brugerdefineret manuel betalingsmetode

1. I afsnittet Manuelle betalinger skal du vælge Opret brugerdefineret betalingsmetode i rullemenuen Aktivér brugerdefineret betaling:

Valg af en brugerdefineret betalingsmetode i rullemenuen

2. Indtast navnet på din betalingsmetode.

Følgende navne er reserveret af Shopify og kan ikke bruges:

- Bank Depositum - Kontant - Kontant ved levering - brugerdefineret - Ekstern kredit - Ekstern debet - Gavekort - Postanvisning - Butikskredit

1. Indtast vejledning til, hvordan kunden skal betale for sin ordre, når denne betalingsmetode anvendes.
  1. Klik på Aktivér.

Kunder, der betaler med en manuel betalingsmetode, vil få vist navnet på betalingsmetoden og vejledningen til at gennemføre betalingen på skærmbilledet med ordrebekræftelsen.

Deaktiver en manuel betalingsmetode

Hvis du ikke ønsker at tilbyde en bestemt type manuel betaling længere, kan du til enhver tid deaktivere den manuelle betalingsmetode.

Trin:

1. I afsnittet Manuelle betalinger skal du klikke på Rediger ud for den manuelle betalingsmetode, som du vil deaktivere:

Redigeringsknappen til en manuel betalingsmetode

2. Klik på Deaktiver.

3. Klik på Deaktiver igen for at bekræfte.

Når du har deaktiveret en betalingsmetode, kan du til enhver tid genaktivere den fra rullemenuen Aktivér brugerdefineret betaling i afsnittet Manuelle betalinger.

Markér en manuel betaling som betalt

Når en kunde afgiver en ordre med en manuel betalingsmetode, vil ordren blive markeret som Afventende på siden Ordrer. Når du har modtaget betaling for ordren, skal du manuelt markere den som betalt.

Trin:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Klik på den ordre, som du vil markere som betalt.

3. Klik på Markér som betalt på siden med ordreoplysninger:

Knappen Markér som betalt på siden med ordreoplysninger

4. Klik på Markér betaling som modtaget i dialogboksen Markér som betalt.

Betalingen vil blive markeret som accepteret på siden med ordreoplysninger. Ordren vil også blive markeret som Betalt på siden Ordrer.