Manuelle betalingsmetoder

Nogle kunder ønsker ikke at betale for deres ordrer med et kreditkort. Disse kunder kan alligevel afgive deres ordrer online, hvis du konfigurerer en manuel betalingsmetode. Når dine kunder bruger en manuel betalingsmetode, kan du arrangere at modtage deres betaling uden for din onlinebetaling. Når du har modtaget betalingen, kan du godkende ordren manuelt. Almindelige typer af manuel betaling omfatter kontant betaling ved levering (COD), postanvisninger og bankoverførsler. Hvis din butik og dine kunder befinder sig i Canada, kan du acceptere pengeoverførsler via e-mail.

Bemærk: Du opkræves ikke transaktionsgebyrer for manuelle betalinger. Appen Advanced Cash On Delivery, som har yderligere funktioner, installeres automatisk i butikker med hjemsted i Indien, der har indiske rupier (INR) som standardvaluta. I modsætning til den manuelle betalingsmulighed Kontant betaling ved levering lægges der et transaktionsgebyr på køb, der er foretaget med denne app. Du kan deaktivere appen og genoptage standardmuligheden Kontant betaling ved levering i dine betalingsindstillinger.

Ordrer, hvor manuel betaling accepteres, er markeret som ikke betalt på siden Ordrer. Når du modtager betaling for en kundes ordre, kan du markere ordren som betalt på siden med ordreoplysninger og behandle ordren på samme måde, som hvis kunden havde foretaget en onlinebetaling.

For at komme i gang med manuelle betalinger kan du bruge en foreslået manuel betalingsmetode, eller du kan oprette en tilpasset manuel betalingsmetode.

Brug en foreslået manuel betalingsmetode

Du kan vælge på en liste med foreslåede manuelle betalingsmetoder på siden med indstillinger for Betalingstjenesteudbydere i din Shopify-administrator.

Trin:

1. I afsnittet Betalingstjenesteudbydere skal du vælge en af de tilgængelige manuelle betalingsmetoder.

2. I Yderligere oplysninger skal du angive alle de oplysninger, du vil have vist ud for betalingsmetoden i din betalingsproces.

3. I Betalingsinstruktioner skal du skrive de instruktioner, dine kunder skal følge for at betale for en ordre. Disse instruktioner vises på ordrebekræftelsessiden, når en kunde har fuldført sin ordre.

1. Klik på knappen Aktivér betalingsmetode.

Opret en tilpasset manuel betalingsmetode

1. I afsnittet Betalingstjenesteudbydere skal du vælge Opret tilpasset betalingsmetode.

2. Angiv navnet på din betalingsmetode i Navn på tilpasset betalingsmetode.

Følgende navne er reserveret af Shopify og kan ikke bruges:

- Bank Depositum - Kontant - Kontant betaling ved levering (COD) - tilpasset - Ekstern kredit - Ekstern debet - Gavekort - Postanvisning - Butikskredit

1. I Yderligere oplysninger skal du angive alle de oplysninger, du vil have vist ud for betalingsmetoden i din betalingsproces.

2. I betalingsinstruktionerne skal du skrive de instruktioner som dine kunder skal følge, når for at betale for ordren. Disse instruktioner vises på ordrebekræftelsessiden, når kunden har fuldført sin ordre.

3. Klik på Aktivér.

En kunde, der benytter en manuel betalingsmetode, får vist navnet på betalingsmetoden og vejledningen til at gennemføre betalingen på siden med ordrebekræftelsen.

Bemærk: Hvis du vil tillade forudbestilling af produkter, skal du hente betalinger manuelt.

Deaktiver en manuel betalingsmetode

Hvis du ikke ønsker at tilbyde en bestemt type manuel betaling længere, kan du til enhver tid deaktivere den manuelle betalingsmetode.

Trin:

1. I feltet Manuelle betalingsmetoder i området Betalingstjenesteudbydere skal du klikke på Rediger ud for den manuelle betalingsmetode, du vil deaktivere.

2. Klik på knappen Deaktiver betalingsmetode.

3. Klik på knappen Deaktiver betalingsmetode igen for at bekræfte.

Når du har deaktiveret en betalingsmetode, kan du til enhver tid genaktivere den fra rullemenuen Manuelle betalingsmetoder i afsnittet Manuelle betalinger.

Markér en manuel betaling som betalt

Når en kunde afgiver en ordre med en manuel betalingsmetode, markeres ordren som Afventende på siden Ordrer. Når du har modtaget betaling for ordren, skal du manuelt markere den som betalt.

Trin:

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.

2. Klik på den ordre, som du vil markere som betalt.

3. Klik på Markér som betalt på siden med ordreoplysninger:

Knappen Markér som betalt på siden med ordreoplysninger

4. Klik på Markér betaling som modtaget i dialogboksen Markér som betalt.

Betalingen er markeret som betalt på siden med ordreoplysninger. Ordren markeres også som Betalt på siden Ordrer.