Pengeoverførsler via e-mail

Bemærk: Pengeoverførsler via e-mail er kun tilgængelige for shopejere i Canada.

Hvis din butik er placeret i Canada, kan du give dine kunder mulighed for at betale med en pengeoverførsel via e-mail i stedet for med et kreditkort. Canadiske kunder kan bruge en tjeneste til pengeoverførsel via e-mail som f.eks. Interac til at betale sikkert for deres ordre.

Ved betaling giver du kunden din e-mailadresse og et hemmeligt svar, som kunden skal bruge som adgangskode i forbindelse med pengeoverførslen. Kunden går til sin onlinebankkonto og sender dig pengeoverførslen via e-mail. Derefter får du en e-mail med vejledning til, hvordan du skal overføre pengene til din konto. Når du har accepteret overførslen, kan du markere ordren som betalt i Shopify-administrator.

Konfigurer pengeoverførsler via e-mail

1. Vælg Opret brugerdefineret betalingsmetode i afsnittet Manuelle betalinger:

Valg af en brugerdefineret betalingsmetode

2. Indtast navnet på din betalingsmetode.

3. Indtast din e-mailadresse:

Indtastning af e-mailadressen til en pengeoverførsel via e-mail

Det er denne e-mailadresse, som dine kunder skal sende deres penge til.

4. Indtast dit hemmelige spørgsmål og svar:

Indtastning af det hemmelige spørgsmål og svar til en pengeoverførsel via e-mail

Når din kunde foretager pengeoverførslen via e-mail, skal kunden indtaste det hemmelige spørgsmål og svar. Derefter skal du angive det hemmelige svar, når du accepterer pengeoverførslen.

5. Kopiér teksten fra feltet Indtast yderligere oplysninger, og indsæt den i feltet Indtast betalingsvejledning:

Kopiér og indsæt oplysningerne for en pengeoverførsel via e-mail

Dette vil vise vejledningen til kunden, når denne fuldfører betalingsprocessen, og når vedkommende vælger betalingsmetoden.

6. Klik på Aktivér.

Når dine kunder tjekker din butik, vil de se navnet på din betalingsmetode til pengeoverførsel via e-mail og vejledningen til, hvordan betalingen gennemføres:

Den mulighed for pengeoverførsel via e-mail, som vises, når dine kunder betaler