Pengeoverføringer på e-post

Hvis butikken er i Canada, kan du la kundene betale med pengeoverføring på e-post i stedet for kredittkort. Canadiske kunder kan bruke en tjeneste for pengeoverføring på e-post, slik som Interac, for å sikkert betale for bestillingen deres.

I kassen gir du kunden e-postadressen din og et hemmelig svar som de bruker som passord for pengeoverføringen. Kunden går til nettbanken og sender deg pengeoverføringen på e-post. Du vil så motta en e-post med instruksjoner om hvordan du kan overføre pengene til kontoen din. Etter du har godtatt overføringen, kan du merke bestillingen som betalt i Shopify-administrator.

Sett opp pengeoverføringer på e-post

1. I Manuelle betalinger-seksjonen velger du Opprett tilpasset betalingsmåte:

Valg av en tilpasset betalingsmåte

2. Angi navnet på betalingsmåten.

3. Angi e-postadressen din:

Angi e-postadressen for pengeoverføring på e-post

Dette er e-postadressen som kundene kommer til å sende pengene til.

4. Angi det hemmelige spørsmålet og svaret:

Angi det hemmelige spørsmålet og svaret for en pengeoverføring på e-post

Når kunden gjør pengeoverføringen på e-post, må de oppgi det hemmelige spørsmålet og svaret. Deretter oppgir du det hemmelige svaret når du godtar pengeoverføringen.

5. Kopier teksten fra Angi flere detaljer og lim dem inn i Angi betalingsinstruksjoner:

Kopier og lim inn detaljene for en pengeoverføring på e-post

Dette gir kundene videre instruksjoner når de fullfører kasseprosessen, samt når de velger betalingsmåten.

6. Klikk på Aktiver.

Når kunder går til kassen i butikken, ser de betalingsmåten med pengeoverføring på e-post, og instruksjonene for å fullføre betalingen:

Alternativ for pengeoverføring på e-post som vises når kunder går til kassen