Shop Pay Avdrag

Med Shop Pay får kundene mulighet til å betale for bestillingen direkte i kassen, eller betale i avdrag for bestillinger fra 50 USD til 17 500 USD.

Kundene kan velge mellom følgende alternativer for avdragsbetalinger i kassen:

• Fire rentefrie betalinger annenhver uke for betalinger fra 50 USD til 999,99 USD.
  • Månedlige betalinger for bestillinger fra 150 USD til 17 500 USD. Månedlige avdragsbestillinger er rentebærende fra 10 til 30 % APR, og kan betales på tre, seks eller tolv måneder avhengig av kjøpsbeløp.

Når en kunde ser på produktene dine, vises følgende informasjon om Shop Pay Avdrag:

• Beregnede beløp for avdragsbetalinger.
  • Detaljert informasjon til kunder som vil finne ut mer om Shop Pay Avdrag.
  • Den nyeste samsvars- og lovmessige informasjonen

Shop Pay Avdrag kan også forbedre konverteringsrater og gjennomsnittlig bestillingsverdi ved å informere kundene om at de har muligheten til å betale for enkelte bestillinger i avdragsbetalinger.

Aktiver Shop Pay Avdrag

Hvis du er kvalifisert for å bruke Shop Pay Avdrag, kan du aktivere det.

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Betalinger.
  2. I Shopify Payments-delen klikker du på Administrer.
  3. Merk av for Shop Pay Avdrag i seksjonen Shop Pay.
  4. Godta vilkårene og betingelsene, og klikk på Lagre.

Refundere en bestilling gjort med Shop Pay Avdrag

Når du refunderer en bestilling som er gjort med Shop Pay Avdrag sender du betalingen tilbake til kunden. Hvis en kunde ber om refusjon for en bestilling de har gjort månedlige betalinger for, blir ikke betalte renter refundert. Rentene er kostnaden for lånet, og kan ikke refunderes.

Transaksjonsgebyret for Shop Pay Avdrag returneres ikke til deg når du utsteder en refusjon. Finn ut mer om å opprette returer og refusjoner.

Kasseopplevelse for kunder som bruker Shop Pay Avdrag

En kunde går gjennom følgende trinn for å betale for en bestilling med Shop Pay Avdrag:

1. Kunden legger til varer i handlekurven.
  2. Kunden betaler med Shop Pay.
  3. Kunden velger å betale i avdrag.
  4. Kunden vurderer alle de tilgjengelige alternativene for avdragsbetalinger og velger et alternativ.
  5. Kunden går gjennom kjøpet og gjør deretter sin første betaling i kassen.

De gjenstående betalingene belastes automatisk til kundens kort basert på betalingsplanen de velger. Kunder får en e-postpåminnelse før hver betaling belastes.

Når bestillingen er fullført, vil du motta full betaling for bestillingen på forhånd, ekskludert gebyret som trekkes for bruk av Shop Pay Avdrag.

Markedsfør betalinger gjennom Shop Pay Avdrag

Hvis du vil promotere betalinger gjennom Shop Pay Avdrag, bør du vurdere følgende måter å fremheve betalingsalternativer for avdrag på gjennom nettbutikken og markedsføringsmateriale:

1. Gjør nettbutikken klar ved å legge til Shop Pay Avdrag-banneret på produktsiden og handlekurvsiden.
  2. I nettbutikken legger du til et banner og vanlige spørsmål som forklarer kundene hvordan Shop Pay Avdrag fungerer.
  3. Markedsfør Shop Pay Avdrag gjennom e-postmarkedsføring og betalte medier. Du kan bruke den forhåndsinnlastede malen i Shopify Email. For å bruke malen må du ha Shopify Email installert.
  4. Last ned Shop Pay-merkevarematerialer.

Før du gjør markedsføringsmaterialet tilgjengelig for kundene, må du gå gjennom retningslinjene for samsvar og den godkjente informasjonen for å sikre at du bruker riktige ansvarsfraskrivelser og ordlegger deg riktig for å beskrive og promotere Shop Pay Avdrag.