Shop Pay Avdrag

Shop Pay gir kundene muligheten til å betale hele beløpet for bestillingen i kassen, eller dele kjøpet i fire like, rentefrie avdragsbetalinger for bestillinger mellom 50 og 3000 USD. Kundene blir ikke pålagt noen tilleggskostnader, rentekostnader eller forsinkelsesgebyrer for disse bestillingene.

Når en kunde ser på produktene dine, vises følgende informasjon om Shop Pay Avdrag:

• Beregnede beløp for avdragsbetalinger.
  • Detaljert informasjon til kunder som vil finne ut mer om Shop Pay Avdrag.
  • Den nyeste samsvars- og lovmessige informasjonen

Shop Pay Avdrag kan også forbedre konverteringsrater og gjennomsnittlig bestillingsverdi ved å informere kundene om at de har muligheten til å betale for enkelte bestillinger i avdragsbetalinger.

Aktiver Shop Pay Avdrag

Hvis du er kvalifisert for å bruke Shop Pay Avdrag, kan du aktivere det.

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Betalinger.
  2. I Shopify Payments-delen klikker du på Administrer.
  3. Merk av for Shop Pay Avdrag i seksjonen Shop Pay.
  4. Godta vilkårene og betingelsene, og klikk på Lagre.

Refundere en bestilling gjort med Shop Pay Avdrag

Når du refunderer en bestilling som er gjort med Shop Pay Avdrag, sender du betalingen tilbake til kunden. Transaksjonsgebyret for Shop Pay Avdrag returneres imidlertid ikke til deg når du utsteder en refusjon. Finn ut mer om å opprette returer og refusjoner.

Kasseopplevelse for kunder som bruker Shop Pay Avdrag

En kunde går gjennom følgende trinn for å betale for en bestilling med Shop Pay Avdrag:

1. Kunden legger til varer i handlekurven.
  2. Kunden betaler med Shop Pay.
  3. Kunden velger å betale i avdrag.

Når en kunde har valgt avdragsalternativet, går de gjennom kjøpet og gjør sin første betaling i kassen.

De gjenstående betalingene belastes automatisk til kundens kort basert på betalingsplanen de velger. Kunder får en e-postpåminnelse før hver betaling belastes.

Når bestillingen er fullført, vil du motta full betaling for bestillingen på forhånd, ekskludert gebyret som trekkes for bruk av Shop Pay Avdrag.

Markedsfør betalinger gjennom Shop Pay Avdrag

Hvis du vil promotere betalinger gjennom Shop Pay Avdrag, bør du vurdere følgende måter å fremheve betalingsalternativer for avdrag på gjennom nettbutikken og markedsføringsmateriale:

1. Gjør nettbutikken klar ved å legge til Shop Pay Avdrag-banneret på produktsiden. Du kan få temaet ditt oppdatert gratis ved å sende inn en forespørsel til HeyCarson.
  2. Legg til et banner og vanlige spørsmål i nettbutikken.
  3. Markedsfør Shop Pay Avdrag gjennom e-postmarkedsføring og betalte medier. Du kan bruke den forhåndsinnlastede malen i Shopify Email. For å bruke malen må du ha Shopify Email installert.
  4. Last ned Shop Pay-merkevarematerialer.

Før du gjør markedsføringsmaterialet tilgjengelig for kundene, må du gå gjennom retningslinjene for samsvar og den godkjente informasjonen for å sikre at du bruker riktige ansvarsfraskrivelser og ordlegger deg riktig for å beskrive og promotere Shop Pay Avdrag.