Shop Pay Avdrag

Shop Pay tilbyr kundene muligheten for å betale hele beløpet i kassen, eller dele opp kjøpet i fire like, rentefrie avdragsbetalinger for bestillinger mellom 50 USD og 3000 USD. Kundene får ingen tilleggsgebyrer, rentesatser eller forsinkelsesgebyrer.

Kundens kredittscore påvirkes ikke hvis de bruker Shop Pay Avdrag. Hvis en kunde ikke betaler avdraget, eller betaler avdraget sent, er de imidlertid kanskje ikke berettiget til å kjøpe med Shop Pay Avdrag i fremtiden.

Når en kunde ser på produktene dine, vises følgende informasjon om Shop Pay Avdrag:

• Beregnede beløp for avdragsbetalinger.
  • Detaljert informasjon til kunder som vil finne ut mer om Shop Pay Avdrag.
  • Den nyeste samsvars- og lovmessige informasjonen

Shop Pay Avdrag kan også forbedre konverteringsrater og gjennomsnittlig bestillingsverdi ved å informere kundene om at de har muligheten til å betale for enkelte bestillinger i fire avdrag.

Refundere en bestilling gjort med Shop Pay Avdrag

Når du refunderer en bestilling som er gjort med Shop Pay Avdrag, sender du betalingen tilbake til kunden. Transaksjonsgebyret for Shop Pay Avdrag returneres imidlertid ikke til deg når du utsteder en refusjon. Finn ut mer om å opprette returer og refusjoner.

Kasseopplevelse for kunder som bruker Shop Pay Avdrag

For å bruke Shop Pay Avdrag går en kunde gjennom følgende steg:

1. Kunden legger til varer i handlekurven.
  2. Kunden betaler med Shop Pay.
  3. Kunden velger Shop Pay Avdrag og velger å betale for bestillingen i fire like avdrag.

Når en kunde velger Shop Pay Avdrag, gjennomgår de kjøpet, og blir presentert for et av følgende alternativer:

• Gjøre sin første betaling i kassen
  • Gjøre sin første betaling to uker etter at kjøpet ble gjort

De tre gjenstående betalingene belastes automatisk til kundens debet- eller kredittkort hver 2. uke. Kundene får en e-postpåminnelse før hver betaling belastes.

Når bestillingen er fullført, vil du motta full betaling for bestillingen på forhånd, ekskludert gebyret som trekkes for bruk av Shop Pay Avdrag.

Markedsfør betalinger gjennom Shop Pay Avdrag

Hvis du vil markedsføre betalinger gjennom Shop Pay Avdrag, kan du vurdere følgende:

1. Forbered nettbutikken ved å legge til Shop Pay Avdrag-banneret på produktsiden. Du kan få oppdatert temaet gratis ved å sende inn en forespørsel til HeyCarson.
  2. Legg til et banner og vanlige spørsmål i nettbutikken.
  3. Markedsføre Shop Pay Avdrag gjennom e-postmarkedsføring og betalte medier. Du kan bruke den forhåndsinnlastede malen i Shopify Email. For å bruke malen må du ha Shopify Email installert.
  4. Laste ned Shop Pay-merkevarematerialer.

Før du gjør markedsføringsmaterialet tilgjengelig for kundene, må du gå gjennom retningslinjene for samsvar og den godkjente informasjonen for å sikre at du bruker riktige ansvarsfraskrivelser og ordlegger deg riktig for å beskrive og promotere Shop Pay Avdrag.