Shop Pay Installments

Avdrag

Shop Pay tilbyr kundene muligheten til å betale fullt ut på forhånd, eller dele kjøpet sitt inn i fire like avdragsbetalinger.

Når en kunde ser på produktene dine, vil det vises informasjon om Shop Pay Installments:

• Beregnede innbetalingsbeløp
  • Detaljert informasjon til kunder som ønsker å finne ut mer Shop Pay Installments
  • Den nyeste samsvars- og lovmessige informasjonen

Shop Pay Installments kan også bidra til å forbedre konvertering og gjennomsnittlig bestillingsverdi ved å gi kundene informasjon om at de har muligheten til å betale for bestillinger mellom 50 og 1 000 USD, inkludert rabatter, frakt og avgifter, i fire avdrag.

Finn ut mer om å legge til Shop Pay Installments.

Kvalifisering

For å bruke Shop Pay Installments må du være basert i USA, selge i amerikanske dollar, og ha både Shopify Payments og Shop Pay aktivert.

Du kan logge på for å sjekke om butikken din er berettiget til å bruke Shop Pay Installments. Hvis du er berettiget, blir du videresendt til aktivering av Shop Pay Installments i administrator. Hvis du ikke er berettiget, blir du videresendt til Shopify Payments-innstillingene.

Legg til Shop Pay Installments-banneret

Når Shop Pay Installments aktiveres, blir det tilgjengelig for kundene i kassen. For å bidra til å optimalisere konverteringen kan du legge til Shop Pay Installment-banneret på produktsidene.

Shop Pay Installments-banneret vises under produktets pris på produktsiden. Dette banneret gir kundene informasjon om at de kan betale for bestillinger mellom 50 USD og 1000 USD i fire rentefrie avdrag. Finn ut mer om oppdatering av produktsidene med informasjon om avdragsbetaling.