Shop Pay Avdrag

Shop Pay gir kundene muligheten til å betale fullt ut i kassen, eller til å dele opp kjøpet i fire like, rentefrie avdragsbetalinger på bestillinger mellom 50 USD og 1000 USD. Kundene får ingen tilleggsgebyrer, renter eller forsinkelsesgebyrer.

Kundens kredittscore påvirkes ikke hvis de bruker Shop Pay Avdrag. Hvis en kunde ikke betaler avdraget, eller betaler avdraget sent, er de imidlertid kanskje ikke berettiget til å kjøpe med Shop Pay Avdrag i fremtiden.

Når en kunde ser på produktene dine, vises følgende informasjon om Shop Pay Avdrag:

• Beregnede innbetalingsbeløp
  • Detaljert informasjon til kunder som ønsker å finne ut mer Shop Pay Avdrag
  • Den nyeste samsvars- og lovmessige informasjonen

Shop Pay Avdrag kan også forbedre konverteringsrater og gjennomsnittlig bestillingsverdi ved å informere kundene om at de har muligheten til å betale for enkelte bestillinger i fire avdrag.

Få betalt

Hvis du bruker Shop Pay Avdrag mottar du utbetalingen én til tre virkedager etter at kundens betaling er gjennomført. Tilpassede utbetalingsplaner påvirker ikke utbetalinger fra Shop Pay Avdrag. Finn ut mer om å motta betalinger gjennom Shopify Payouts.

Refundere en bestilling gjort med Shop Pay Avdrag

Når du refunderer en bestilling som er gjort med Shop Pay Avdrag, sender du betalingen tilbake til kunden. Transaksjonsgebyret for Shop Pay Avdrag returneres imidlertid ikke til deg når du utsteder en refusjon. Finn ut mer om å opprette returer og refusjoner.

Kasseopplevelse for kunder som bruker Shop Pay Avdrag

For å bruke Shop Pay Avdrag går en kunde gjennom følgende steg:

1. Kunden legger til varer i handlekurven.
  2. Kunden betaler med Shop Pay.
  3. Kunden velger Shop Pay Avdrag og velger å betale for bestillingen i fire like avdrag.

Når en kunde velger Shop Pay Avdrag, gjennomgår de kjøpet, og blir presentert for et av følgende alternativer:

• Gjøre sin første betaling i kassen
  • Gjøre sin første betaling to uker etter at kjøpet ble gjort

De tre gjenstående betalingene belastes automatisk til kundens debet- eller kredittkort hver 2. uke. Kundene får en e-postpåminnelse før hver betaling belastes.

Når bestillingen er fullført, vil du motta full betaling for bestillingen på forhånd, ekskludert gebyret som trekkes for bruk av Shop Pay Avdrag.

Kvalifisering

For å bruke Shop Pay Avdrag, må du være basert i USA, selge i USD og ha både Shopify Payments og Shop Pay aktivert. Du finner Shop Pay Avdrag i Shopify Payments-innstillingene på butikkens Betalinger-side.

Shop Pay Avdrag drives av Affirm. Når du har aktivert Shop Pay Avdrag, vil Affirm jevnlig gå gjennom nettbutikken din for å sikre at den samsvarer med deres retningslinjer for ikke-godkjente butikker. Hvis du bryter med retningslinjene, vil det vises en melding i administrator som informerer om at Shop Pay Avdrag-kontoen din er suspendert.

Følgende er eksempler på noen av årsakene til at Shop Pay Avdrag-kontoen din kan bli suspendert:

• Det kreves et passord for å få tilgang til nettbutikken.
  • Den primære valutaen i nettbutikken er ikke USD.
  • Det primære språket i nettbutikken er ikke engelsk.
  • Butikken din har ikke et nettsted.
  • Bedriften din er primært en bedriftssalgstjeneste (B2B).
  • Bedriften din inkluderer gambling, finansielle tjenester eller en annen kategori som ikke støttes av Affirm.
  • Du selger regulerte produkter som alkohol, tobakk eller brukerutstyr for narkotika.
  • Du selger forbudte produkter som leketøy for voksne, valuta eller våpen.

Hvis Shop Pay Avdrag-kontoen din er suspendert, kan du kontakte Shopify-brukerstøtte for mer informasjon, eller for å anke på statusen.

Markedsfør betalinger gjennom Shop Pay Avdrag

Hvis du vil markedsføre betalinger gjennom Shop Pay Avdrag, kan du vurdere følgende:

1. Gjør nettbutikken klar ved å legge til Shop Pay Avdrag-banneret på produktsiden.
  2. Legg til et banner og vanlige spørsmål i nettbutikken.
  3. Markedsføre Shop Pay Avdrag gjennom e-postmarkedsføring og betalte medier. Du kan bruke den forhåndsinnlastede malen i Shopify Email. For å bruke malen må du ha Shopify Email installert.
  4. Laste ned Shop Pay-merkevarematerialer.

Før du gjør markedsføringsmaterialet tilgjengelig for kundene, må du gå gjennom retningslinjene for samsvar og den godkjente informasjonen for å sikre at du bruker riktige ansvarsfraskrivelser og ordlegger deg riktig for å beskrive og promotere Shop Pay Avdrag.