Få betalt for bestillinger som er lagt inn med Shop Pay Avdrag

Når du har samlet inn betaling for en bestilling som er lagt inn med Shop Pay Avdrag, mottar du full betaling for bestillingen innen én til tre virkedager, ekskludert gebyret som påløper for bruk av Shop Pay Avdrag. Affirm er ansvarlig for å innhente betalinger fra kundene dine, og du er ikke i fare hvis kundene dine slutter å betale.

Du får betalt av Affirm, og utbetalingene sendes til den samme bankkontoen som du bruker for Shopify Payments. Tilpassede utbetalingsplaner påvirker ikke utbetalinger fra Shop Pay Avdrag.

Hvis en utbetaling skjer over en helg eller på helligdager, kan det vises en ventende-tilstand på bankkontoutdraget frem til neste virkedag.

Finn ut mer om å motta betalinger gjennom Shopify Payouts.

Vise Shop Pay Avdrag-transaksjoner i utbetalingene

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger.
  2. Klikk Betalinger.
  3. I Shopify Payments-delen klikker du på Vis utbetalinger.
  4. Klikk på Transaksjoner.
  5. Klikk Flere filtre.
  6. Velg Betalingsmåte, og velg deretter Shop Pay Avdrag.
  7. Klikk på Ferdig.