Få betalt

Når du har samlet inn betalingen for en bestilling som er lagt inn med Shop Pay Avdrag, mottar du full innbetaling for bestillingen innen én til tre virkedager, ekskludert gebyret som trekkes for bruk av Shop Pay Avdrag. Du trenger ikke å innhente betalinger fra kundene dine.

Du får betalt av Affirm, og utbetalingene sendes til den samme bankkontoen som du bruker for Shopify Payments. Tilpassede utbetalingsplaner påvirker ikke utbetalinger fra Shop Pay Avdrag.

Finn ut mer om å motta betalinger gjennom Shopify Payouts.

Vise Shop Pay Avdrag-transaksjoner i utbetalingene

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger.
  2. Klikk Betalinger.
  3. I Shopify Payments-delen klikker du på Vis utbetalinger.
  4. Klikk på Vis transaksjoner.
  5. Klikk på Filter.
  6. I feltet Vis alle ressurser der velger du Betalingsmåte.
  7. I feltet er velger du Shop Pay Avdrag.
  8. Klikk på Legg til filter.