Få betalt

När du har tagit emot betalning för en order som lagts med avbetalning med Shop Pay kommer du få full betalning för din order inom en till tre arbetsdagar, exklusive avgift för avbetalning med Shop Pay. Du behöver inte ta emot betalningar från dina kunder.

Du får betalt via Affirm och dina utbetalningar skickas till samma bankkonto som du använder för Shopify Payments. Anpassade utbetalningsplaner påverkar inte utbetalningarna inom avbetalning med Shop Pay.

Läs mer om att ta emot betalningar genom Shopify-utbetalningar.

Visa transaktioner som gjorts via Shop Pay-avbetalningar i dina utbetalningar

1. Från din Shopify-administrator går du till Inställningar.
  2. Klicka på Betalningar.
  3. Klicka på Visa utbetalningar i avsnittet Shopify Payments.
  4. Klicka på Visa transaktioner.
  5. Klicka på Filter.
  6. Välj betalningsmetod i fältet för Visa alla resurser.
  7. Välj Avbetalning med Shop Pay i fältet för är.
  8. Klicka på Lägg till filter.