Få betalt för ordrar som gjorts med avbetalning med Shop Pay

När du har tagit emot betalningen för en order som gjorts med hjälp av avbetalningar med Shop Pay får du full betalning för din order inom 1 till 3 arbetsdagar, exklusive avgiften som används för användning av avbetalning med Shop Pay. Affirm är ansvarig för att inhämta betalningar från dina kunder, och du riskerar ingenting om dina kunder slutar göra betalningar.

Du får betalt via Affirm och dina utbetalningar skickas till samma bankkonto som du använder för Shopify Payments. Anpassade utbetalningsplaner påverkar inte utbetalningarna inom avbetalning med Shop Pay.

Om en utbetalning görs under ett veckoslut eller en storhelg kan en väntande tillstånd visas i ditt kontoutdrag till nästa arbetsdag.

Läs mer om att ta emot betalningar genom Shopify-utbetalningar.

Visa transaktioner som gjorts via avbetalning med Shop Pay i dina utbetalningar

1. Från din Shopify-administrator går du till Inställningar.
  2. Klicka på Betalningar.
  3. Klicka på Visa utbetalningar i avsnittet Shopify Payments.
  4. Klicka på Transaktioner.
  5. Klicka på Fler filter.
  6. Välj Betalningsmetod och välj sedan Avbetalningar med Shop Pay.
  7. Klicka på Klar.