Aktivera avbetalning med Shop Pay

Avbetalning med Shop Pay är endast tillgängligt för handlare baserade i USA som säljer i USD och som har aktiverat både Shopify Payments och Shop Pay. Om du är berättigad att använda avbetalning med Shop Pay så kan du aktivera det.

Dina kunder måste även uppfylla särskilda behörighetskrav, inklusive att ha en faktureringsadress i USA och att ha registrerat sig för Shop Pay. Det totala orderbeloppet måste vara mellan 50 USD och 20 000 USD för att kunder ska vara kvalificerade för avbetalning med Shop Pay.

Aktivera avbetalning med Shop Pay

1. Gå till Inställningar > Betalningar i din Shopify-administratör.
  2. Klicka på Hanterai avsnittet Shopify Payments.
  3. I avsnittet Shop Pay markerar du Avbetalning med Shop Pay och klickar sedan på Spara.
  4. Valfritt: Om du vill kontrollera din behörighet för Premium avbetalningsalternativ klickar du på Hantera under Avbetalning med Shop Pay.
    • Om du är berättigad till premiumpaketet klickar du på Välj premiumpaket för att acceptera de premiumfinansieringsalternativ som du erbjuds.

Avbetalning med Shop Pay för Shopify kassasystem

Om du använder Shopify kassasystem för att sälja dina produkter personligen kan du erbjuda avbetalning med Shop Pay till kunder i butiken. Läs om hur du aktiverar avbetalning med Shop Pay för Shopify kassasystem.

Orderexport-CSV-struktur för avbetalning med Shop Pay

När du exporterar ett kalkylblad med kommaseparerade värden (CSV) för dina ordrar från sidan Ordrar i din Shopify-admin visar fältet Betalningsmetod Shopify Payments istället för avbetalning med Shop Pay för att beskriva hur ordern betalades. Mer information om att exportera ordrar till en CSV-fil.