Shop Pay ‑maksuerien aktivoiminen

Shop Pay -maksuerät ovat saatavilla vain Yhdysvalloissa Yhdysvaltain dollareissa myyville kauppiaille, joilla on sekä Shopify Payments että Shop Pay aktivoituna. Jos olet oikeutettu käyttämään Shop Pay -maksueriä, voit aktivoida sen.

Asiakkaidesi on lisäksi täytettävä tietyt kelpoisuusvaatimukset. Heillä on esimerkiksi oltava Yhdysvalloissa oleva laskutusosoite ja heidän on oltava rekisteröityneitä Shop Payhin. Tilauksen kokonaissumman on oltava 50–20 000 USD, jotta asiakas täyttää Shop Pay -maksuerien vaatimustason.

Shop Pay -maksuerien aktivoiminen

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Maksut.
  2. Shopify Payments -osiossa klikkaa Hallinnoi.
  3. Valitse Shop Pay -osiosta Shop Pay -maksuerät ja klikkaa sitten Tallenna.
  4. Valinnainen: Jos haluat tarkistaa, oletko oikeutettu käyttämään Premium-maksuerävaihtoehtoja, klikkaa Hallinnoi kohdan Shop Pay -maksuerät alta.
    • Jos olet oikeutettu käyttämään premium-pakettia, hyväksy sinulle tarjotut premium-rahoitusvaihtoehdot klikkaamalla Valitse premium-paketti.

Shop Pay -maksuerät Shopify-myyntipisteessä

Jos käytät Shopify-myyntipistettä tuotteidesi myymiseen henkilökohtaisesti, voit tarjota asiakkaillesi Shop Pay -maksueriä kaupassasi. Lue, miten voit aktivoida Shop Pay -maksuerät Shopify-myyntipisteessä.

Shop Pay -maksuerä -tilausten CSV-vientitiedoston rakenne

Kun viet Shopify adminin Tilaukset-sivulta (CSV-)laskentataulukon, jossa on tilausten arvot pilkuilla eroteltuina Maksutapa-kentässä lukee Shopify Payments, ei Shop Pay ‑maksuerät, mikä kuvaa tilauksen maksutapaa. Lue lisää tilausten viemisestä CSV-tiedostoon.