Maksutapojen käyttöönotto Shopify POS -sovelluksessa

Voit tarjota asiakkaillesi erilaisia tapoja maksaa kassalla ottamalla käyttöön Shopify POS -järjestelmän.

Ota käyttöön käteismaksut Shopify POS -sovelluksessa

Käteismaksaminen on oletusarvoisesti käytössä. Ellet enää halua vastaanottaa käteismaksuja, ota tämä ominaisuus pois käytöstä. Asiakkaalle tai kaupalle ei koidu käteismaksuista lisäkuluja.

Toimi näin:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Maksuasetukset.

2. Ota käteismaksu käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Muut maksutavat -kohdassa Käteinen.

Ota lahjakortilla maksaminen käyttöön Shopify POS -sovelluksessa

Lahjakortit ovat hyvä tapa kasvattaa myyntiä. Lisäksi lahjakortit lisäävät tietoutta kaupastasi, kun asiakkaasi ostavat niitä perheelleen ja ystävilleen.

Jos haluat myydä fyysisiä lahjakortteja, sinun täytyy ostaa ne Shopify Hardware Store -laitteistokaupasta.

Ennen kuin voit vastaanottaa lahjakorttimaksuja, sinun on otettava käyttöön lahjakortit maksutapana Shopify POS -sovelluksessa.

Toimi näin:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Maksuasetukset.

2. Napauta Gift Card (Lahjakortti) -valintaa.

3. Ota seuraavat vaihtoehdot käyttöön:

- Hyväksy lahjakorttimaksuja, jos haluat hyväksyä lahjakortteja, jotka voit tulostaa tai lähettää sähköpostitse asiakkaille. - Hyväksy fyysisiä lahjakortteja, jos haluat hyväksyä fyysisiä lahjakortteja. Sinun täytyy tilata kortteja, ellet ole jo tehnyt sitä.

Fyysisten lahjakorttien tilaaminen

Voit valita fyysisten lahjakorttien mallin ja tilata ne Shopify-laitteistokaupasta.

Fyysisten lahjakorttien saatavuus maan mukaan
Lahjakorttivaihtoehto Saatavuus
Mukautetut brändätyt muoviset lahjakortit Yhdysvallat, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti, Saksa ja Australia
Shopifyn suunnittelemat muoviset lahjakortit Yhdysvallat, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti, Saksa ja Australia
Mukautetut brändätyt paperiset lahjakortit Yhdysvallat, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti ja Saksa
Shopifyn suunnittelemat paperiset lahjakortit Yhdysvallat, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti ja Saksa
Lahjakorttitaskut Yhdysvallat, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti ja Saksa

Mukautettujen maksujen käyttöön ottaminen Shopify POS -sovelluksessa

Jos haluat vastaanottaa manuaalisia maksuja, joita Shopify ei käsittele, kuten sekkejä, tietyn kaupan tarjoamia luottoja tai kolmannen osapuolen päätelaiteiden kautta tehtyjä maksuja, voit määrittää mukautetun maksutavan.

Shopify seuraa seuraavia mukautettujen maksutapojen tilaustietoja:

• tilausnumero
  • tilaukseen liittyvät asiakastiedot
  • rivikohdat
  • tilaus yhteensä, mukaan lukien verot
  • tilauspäivä ja aikaleimat
  • käytetty mukautettu maksutyyppi

Toimi näin:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Maksuasetukset.

2. Napauta Mukautetut maksutavat -kohdasta Lisää mukautettu maksutapa.

3. Kirjoita ruutuun maksutavan nimi ja napauta Tallenna.

4. Ota mukautettu maksutyyppi käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla vaihtokytkintä.

Mukautettujen maksujen poistaminen käytöstä Shopify POS -sovelluksessa

Jos maksutapa on poistettu käytöstä, se ei näy maksuvaihtoehtona kassalla.

Toimi näin:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Maksuasetukset.

2. Maksutavat-näytössä voit ottaa maksutavan käyttöön tai poistaa sen käytöstä napauttamalla.

Valmiina aloittamaan myymisen Shopifyssa?