Maksutapojen aktivointi Shopify POS ‑myyntipistesovelluksessa

Voit tarjota asiakkaillesi useita maksamisvaihtoehtoja kassavaiheessa aktivoimalla erilaisia maksutapoja Shopify POS -myyntipistepalvelussa.

Aktivoi käteismaksut Shopify POS -sovelluksessa

Käteismaksutapahtumat ovat oletusarvoisesti käytössä. Ellet halua enää vastaanottaa käteismaksuja, voit epäaktivoida tämän ominaisuuden. Asiakkaalle tai kaupalle ei koidu käteismaksuista lisämaksuja tai -veloituksia.

Toimi näin:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Maksuasetukset.

2. Aktivoi tai deaktivoi se napauttamalla Muut maksutavat -kohdassa Käteinen.

Lahjakortilla maksettavan maksun aktivointi Shopify POS -sovelluksessa

Lahjakortit ovat hyvä tapa kasvattaa myyntiä. Lisäksi lahjakortit lisäävät tietoutta kaupastasi, kun asiakkaasi ostavat niitä perheelleen ja ystävilleen.

Jos haluat myydä fyysisiä lahjakortteja, sinun täytyy ostaa ne Shopify Hardware Store ‑laitteistokaupasta.

Ennen kuin voit myydä lahjakortteja tai hyväksyä lahjakortteja, sinun on aktivoitava lahjakortit maksutavaksi Shopify POS -sovelluksessa.

Toimi näin:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Maksuasetukset.
  2. Napauta Gift Card (Lahjakortti) -valintaa.
  3. Aktivoi seuraavat vaihtoehdot:
    • Hyväksy lahjakorttimaksut myydäksesi tai hyväksyäksesi digitaalisista lahjakorteista maksuja, joita voit tulostaa ja lähettää sähköpostitse asiakkaille.
    • Hyväksy fyysiset lahjakortit, jotta voit myydä tai hyväksyä fyysisiä lahjakortteja. Sinun on tilata näiden tarjonta, jos et ole vielä tehnyt niin.

Fyysisten lahjakorttien tilaaminen

Voit valita fyysisten lahjakorttien mallin ja tilata ne Shopify-laitteistokaupasta.

Fyysisten lahjakorttien saatavuus maan mukaan
Lahjakorttivaihtoehto Saatavuus
Mukautetut brändätyt muoviset lahjakortit Yhdysvallat, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti, Saksa, Belgia, Espanja ja Australia
Shopifyn suunnittelemat muoviset lahjakortit Yhdysvallat, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti, Saksa, Belgia, Espanja ja Australia
Mukautetut brändätyt paperiset lahjakortit Yhdysvallat, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti, Saksa, Belgia ja Espanja
Shopifyn suunnittelemat paperiset lahjakortit Yhdysvallat, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti, Saksa, Belgia ja Espanja
Lahjakorttitaskut Yhdysvallat, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti, Saksa, Belgia ja Espanja

Mukautettujen maksujen aktivoiminen Shopify POS -myyntipistesovelluksessa

Jos haluat vastaanottaa manuaalisia maksuja, joita Shopify ei käsittele, kuten sekkejä, tietyn kaupan tarjoamia luottoja tai kolmannen osapuolen päätelaiteiden kautta tehtyjä maksuja, voit määrittää mukautetun maksutavan.

Shopify seuraa seuraavia mukautettujen maksutapojen tilaustietoja:

• tilausnumero
  • tilaukseen liittyvät asiakastiedot
  • rivikohdat
  • tilaus yhteensä, mukaan lukien verot
  • tilauspäivä ja aikaleimat
  • käytetty mukautettu maksutyyppi

Toimi näin:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Maksuasetukset.

2. Napauta Mukautetut maksutavat -kohdasta Lisää mukautettu maksutapa.

3. Kirjoita ruutuun maksutavan nimi ja napauta Tallenna.

4. Aktivoi tai deaktivoi mukautettu maksutyyppi napauttamalla vaihtokytkintä.

Mukautettujen maksujen epäaktivoiminen Shopify POS -myyntipistesovelluksessa

Jos maksutapa on epäaktivoitu, se ei tule näkyviin maksuvaihtoehtona kassalla.

Toimi näin:

1. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Maksuasetukset.

2. Napauta Maksutavat-näytössä vaihtokytkintä, jos haluat aktivoida maksutyypin tai poistaa sen käytöstä.