Aktivere betalingsmåter for Shopify POS-appen

Du kan aktivere ulike betalingsmåter i Shopify POS, slik at kundene dine kan velge betalingsmåte i kassen.

Aktiver kontantbetalinger for Shopify POS-appen

Kontantbetalinger er aktivert som standard. Hvis du ikke lenger ønsker å godta kontanter, kan du deaktivere kontanttransaksjoner. Det er ingen ekstra avgifter eller belastninger for kunden eller butikken for kontantbetalinger.

Steg:

1. Fra Shopify POS, trykker du = > Innstillinger > Betalingsinnstillinger.

2. Under Andre betalingstyper trykker du på Kontant for å aktivere eller deaktivere det.

Aktiver betaling med gavekort for Shopify POS-appen

Gavekort er en god måte å øke salget på. I tillegg bidrar gavekort til å promotere butikken når kundene dine kjøper dem til familie og venner.

Hvis du vil selge fysiske gavekort, må du kjøpe dem fra Shopifys maskinvarebutikk.

Før du kan godta betalinger med gavekort, må du aktivere gavekort som betalingsmåte i Shopify POS-appen.

Steg:

1. Fra Shopify POS, trykker du = > Innstillinger > Betalingsinnstillinger.

2. Trykk på Gavekort.

3. Aktiver følgende alternativer:

- Godta gavekortbetalinger for gavekort som du kan skrive ut og sende til kunder på e-post. - Godta fysiske gavekort for fysiske gavekort. Du må bestille et lager av disse hvis du ikke allerede har gjort det.

Bestill fysiske gavekort

Du kan velge design og bestille fysiske gavekort fra Shopify-maskinvarebutikk.

Tilgjengelighet av fysiske gavekort etter land.
Gavekortalternativ Tilgjengelighet
Tilpassede, varemerkede plastgavekort USA, Canada, Storbritannia, Irland, Tyskland og Australia
Shopify-designede plastgavekort USA, Canada, Storbritannia, Irland, Tysklandog Australia
Tilpassede, varemerkede papirgavekort USA, Canada, Storbritannia, Irlandog Tyskland
Shopify-designede papirgavekort USA, Canada, Storbritannia, Irland og Tyskland
Gavekortmapper USA, Canada, Storbritannia, Irland og Tyskland

Aktivere egendefinerte betalinger for Shopify POS-appen

Hvis du vil godta manuelle betalinger som ikke behandles av Shopify, som for eksempel sjekker, butikkvaluta eller tredjepartsterminaler, kan du sette opp en egendefinert betalingsmåte.

Shopify sporer følgende bestillingsinformasjon for egendefinerte betalingsmåter:

• bestillingsnummer
  • tilknyttet kundeinformasjon
  • linjevarer
  • bestillingens totalbeløp, inkludert avgifter
  • bestillingsdato og tidsstempler
  • den egendefinerte betalingsmåten som er brukt

Steg:

1. Fra Shopify POS, trykker du = > Innstillinger > Betalingsinnstillinger.

2. Under Tilpassede betalingstyper, trykk Legg til tilpasset betalingstype.

3. Angi et navn på betalingstypen i feltet, og trykk Lagre.

4. Trykk på veksleknappen for å aktivere eller deaktivere den egendefinerte betalingstypen.

Deaktivere egendefinerte betalinger i Shopify POS-appen

Hvis en betalingsmåte er deaktivert, vises den ikke som betalingsalternativ i kassen.

Steg:

1. Fra Shopify POS, trykker du = > Innstillinger > Betalingsinnstillinger.

2. På skjermbildet Betalingstyper trykker du på vekslebryteren for å aktivere eller deaktivere betalingstypen.