Aktiverer Shop Pay Avdrag

Shop Pay Avdrag er bare tilgjengelig for forhandlere som er basert i USA, som selger i USD og som har både Shopify Payments og Shop Pay aktivert. Hvis du er kvalifisert til å bruke Shop Pay Avdrag, kan du aktivere det.

Kundene må også oppfylle bestemte kvalifikasjonskrav, inkludert en fakturaadresse i USA, og de må være registrert for Shop Pay. Det totale bestillingsbeløpet må være mellom 50 USD og 20 000 USD for at kunden skal kvalifisere for Shop Pay Avdrag.

Aktiver Shop Pay Avdrag

1. Fra Shopify-administrator går du til Innstillinger > Betalinger.
  2. I Shopify Payments-delen klikker du på Administrer.
  3. Merk av for Shop Pay Avdrag i seksjonen Shop Pay, og klikk deretter på Lagre.
  4. Valgfritt: Klikk på Administrer under Shop Pay Avdrag for å kontrollere om du er kvalifisert for premium-avdragsalternativer.
    • Hvis du er kvalifisert for premiumpakken klikker du på Velg premiumpakke for å godta premium-finansieringsalternativene du er tilbudt.

Shop Pay Avdrag for Shopify POS

Hvis du bruker Shopify POS til å selge produktene dine fysisk, kan du tilby Shop Pay Avdrag til butikkens kunder. Finn ut hvordan du aktiverer Shop Pay Avdrag for Shopify POS.

CSV-struktur for bestillingseksport for Shop Pay Avdrag

Når du eksporterer et regneark med kommaseparerte verdier (CSV) for bestillinger fra siden Bestillinger i Shopify-administrator, viser feltet Betalingsmåte Shopify Payments i stedet for Shop Pay Avdrag for å beskrive hvordan bestillingen ble betalt. Finn ut mer om eksport av bestillinger til en CSV-fil.