Shop Pay-termijnbetalingen activeren

Je kunt Shop Pay-termijnbetalingen gebruiken als je in de Verenigde Staten gevestigd bent, in USD verkoopt, en zowel Shopify Payments als Shop Pay geactiveerd hebt. Als je in aanmerking komt om Shop Pay-termijnbetalingen te gebruiken, kun je deze activeren.

Jouw klanten moeten ook voldoen aan bepaalde geschiktheidsvereisten. Zij moeten bijvoorbeeld een factuuradres in de Verenigde Staten hebben en aangemeld zijn voor Shop Pay. Het totale bestelbedrag moet tussen de 50 USD en 20.000 USD zijn om in aanmerking te komen voor Shop Pay-termijnbetalingen.

Shop Pay-termijnbetalingen activeren

1. Ga in het Shopify-beheercentrum naar Instellingen > Betalingen.
  2. Klik in het gedeelte Shopify Payments op Beheren.
  3. Vink in de sectie Shop Pay de optie Shop Pay-termijnbetalingen aan en klik op Opslaan.
  4. Optioneel: Controleer of je in aanmerking komt voor Premiumopties voor termijnbetalingen door op Beheren te klikken onder Shop Pay-termijnbetalingen.
    • Als je in aanmerking komt voor het premium-pakket, klik je op Premium-pakket selecteren om de premium-financieringsopties te accepteren die je worden aangeboden.

Shop Pay-termijnbetalingen voor Shopify POS

Als je Shopify POS gebruikt om je producten persoonlijk te verkopen, kun je in de winkel Shop Pay-termijnbetalingen aan klanten aanbieden. Ontdek hoe je Shop Pay-termijnbetalingen voor Shopify POS activeert.

Structuur van CSV-bestand om bestellingen te exporteren voor Shop Pay-termijnbetalingen

Wanneer je een CSV-spreadsheet met je bestellingen exporteert vanaf de pagina Bestellingen van het Shopify-beheercentrum, wordt in het veld Betaalmethode de optie Shopify-betalingen weergegeven in plaats van Shop Pay-termijnbetalingen om te beschrijven hoe de bestelling is betaald. Lees meer over bestellingen exporteren naar een CSV-bestand.