Klantervaring Shop Pay Installments

Gebruik deze pagina om meer te weten te komen over de koperservaring voor klanten die afrekenen met Shop Pay Installments. Met Shop Pay Installments kunnen klanten hun aankoop opsplitsen in vier gelijke termijnbetalingen. De klant kan deze optie kiezen wanneer personen afrekenen met Shop Pay.

Checkout-ervaring voor klanten met Shop Pay Installments

Stappen

1. De klant voegt artikelen aan hun winkelwagen toe.
  2. De klant maakt gebruik van Shop Pay.
  3. De klant selecteert Shop Pay Installments en kiest ervoor om in vier termijnen voor zijn bestelling te betalen.

Nadat een klant Shop Pay Installments heeft geselecteerd, beoordelen zij hun aankoop en krijgen ze een van de volgende opties:

• Hun eerste betaling doen bij het afrekenen
  • Hun eerste betaling twee weken na aankoop doen

De drie resterende betalingen worden elke twee weken in rekening gebracht bij de klant via de betaalpas of creditcard. Klanten ontvangen een e-mailherinnering voordat elke betaling in rekening wordt gebracht.

Kredietscores en geschiktheid

Het heeft geen invloed op de kredietscores van je klant als ze Shop Pay Installments gebruiken. Als de klant echter niet zijn termijn betaalt of een late betaling doet, heeft dit gevolgen voor hun geschiktheid om aankopen te doen met Shop Pay Installments in de toekomst.